Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en Excelsior naderen akkoord over transfer'

1 februari 2024 12:19 - Marco Timmer
Foto: Pro Shots

"PSV en Excelsior naderen akkoord over transfer" ; image source: Pro Shots

Volgens clubwatcher Marco Timmer lijkt het erop dat PSV en Excelsior een akkoord gaan bereiken over de transfer van Couhaib Driouech. Voor een transfersom van 4 miljoen euro plus bonussen lijkt de aanvaller de overstap te maken naar Eindhoven. De journalist van VI verwacht dat de transfersom iets lager zal zijn, omdat de 4 miljoen plus bonussen hetgene was wat Excelsior wilde hebben.
Tags

excelsior naderen couhaib driouech hetgene timmer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Goeie zet van Stewart! En op deze manier sponsort PSV ook nog eens de lokale markt. Het is een club als Excelsior van harte gegund die paar miljoen. Wie weet wat voor groeiparel Driouech blijkt te zijn....
+3/-0

6 maanden geleden
Kan iemand zijn naam even fonetisch opschrijven ? Geen idee hoe je dit uitspreekt.
(Koehep Drie-oe-ek? / koehap Drie-oe-weg?)
+2/-0

 
 
6 maanden geleden
Is multifunctioneel zeg maar Driouech Drieweg systeem
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ok, dank, dan zat ik redelijk verkeerd.
+1/-0

6 maanden geleden
Leuk deze pingelende tongbreker. Bosz zal vooral van hem verlangen acties te maken voorin. Hoor goede verhalen over hem maar bij PSV komt er een ander soort druk kijken. Hoop dat hij van waarde gaat zijn mocht hij komen. Maar méér nog hoop ik (waarschijnlijk tegen beter weten in) dat er nog een verrassing gepresenteerd wordt. Iets waar in het diepste geheim aan gewerkt is. Zoals ooit Van Ginkel ineens eind januari binnen werd gehengeld (in zijn prime destijds). En dan liefst een verdedigend ingestelde speler die er direct staat.
+2/-0

6 maanden geleden
Prima! Een jonge, hongerige speler met potentie die graag voor ons psv wilt voetballen. Nu nog Babadi ( en Sambo) verlengen en dan kan de blik op de rest van het seizoen.
+1/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Prima, ideale back up die voorlopig niet zal klagen dat hij back up is. Kwalitatief lijkt hij me nu al een vooruitgang ten opzichte van Vertesssen. Bovendien zit Vertessen op z’n top en zal niet meer beter worden dan dat hij nu is. Driouech zit natuurlijk nog heel veel rek in voor iemand van 21
+1/-0

 
6 maanden geleden
"Kwalitatief lijkt hij me nu al een vooruitgang ten opzichte van Vertesssen." Dat lijkt me een beetje naief om te denken. Als je ziet wat Vertessen voor ons heeft betekend in de Champions League. Ik kan me niet voorstellen dat deze jongen daar enigszins bij in de buurt komt. Maar laat me graag positief verrassen.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Uh... Vertessen is net 23 geworden. Driouech zal komende weken moeten wennen aan het hoge tempo en positiespel, en derhalve niet meer mogen rekenen dan op wat invalbeurten. Technisch uitstekende voetballer, nu kan hij zich bewijzen het mentaal en als teamspeler aan te kunnen. Goede zet PSV!
+3/-0

 
6 maanden geleden
Klopt maar dat onstuimige wat Vertessen heeft (ik denk dat een ieder wel weet wat ik bedoel) zal er nooit meer uitgaan. Soms had ie een geniale actie maar heel vaak had hij ook momenten waarvan je denkt dat hij 4e klasse amateur voetballer is.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Dat zei men 5 jaar geleden ook over Dumfries. Als je ziet wat een geweldige ontwikkeling hij de laatste 1,5 jaar heeft doorgemaakt bij Inter mbt. balbeheersing en rust(maar tegelijkertijd gas erop), kan dat ook Vertessen zo maar gelden. Vergeet niet. de grafiek van Vertessen is hard omhoog gegaan afgelopen jaar. Het is gewoonweg zo dat een aantal spelers op jongere leeftijd hard groeien, en anderen wat later. Mooi voorbeeld hiervan is Jerdy Schouten.
+2/-0

6 maanden geleden
Het bedrag dat PSV ontvangt voor Vertessen hem binnen halen lijkt me een goeie zet. Zou zomaar een toekomstige basisspeler kunnen worden. Zo niet altijd bruikbaar in je selectie. Excelsior blij, Vertessen blij, PSV blij en ikke blij.
+3/-0

6 maanden geleden
Zijn we nu eigenlijk ook nog bezig met St Juste ? Of is dat afgeketst?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ok, dus we gaan alleen nog voor Driouech? Tenzij Ernie een enorme verrassing heeft.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Het lijkt er wel op ja dat het bij Driouech blijft.

Maar zoals je zelf al zegt kan er ook op de achtergrond nog van alles spelen. Zal niet bepaald de eerste keer zijn dat er volledig vanuit het niets opeens een transfer wordt aangekondigd.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Mss een Clubloos speler die al een half jaar vakantie heeft gehad?
+1/-0

6 maanden geleden
Welkom bij de mooiste club :) Verstandige stap van deze jongen, kan zich weer optrekken aan het niveau van PSV, meteen een mooi kampioensfeest mee maken ( Als PSV niet tegen zichzelf gaat spelen ) en proeven aan de CL. Ook uitstekend gedaan van Stewart.
+1/-0

6 maanden geleden
Kan twee dagen acclimatiseren en knallen tegen onze grote vrienden;-)
+1/-0

6 maanden geleden
Voegt snelheid en creativiteit toe,ook meer in de kleine ruimte als vertessen denk ik.
Ben er content mee.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi