Transparent
Inloggen
Sluiten

'Couhaib Driouech toch op weg naar PSV'

1 februari 2024 21:09 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Couhaib Driouech toch op weg naar PSV"; image source: Pro Shots

Volgens clubwatcher Rik Elfrink lijkt Couhaib Driouech alsnog naar PSV te vertrekken. De aanvaller is zelf op weg naar Eindhoven, terwijl de club ook het eigen mediateam al heeft opgetrommeld. Helemaal definitief is de transfer nog niet, omdat de deal nog afgerond moet worden en er nog hobbels genomen moeten worden.


Tags

couhaib driouech elfrink hobbels opgetrommeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Wat een gedoe allemaal over een simpele dribbelaar van Excelsior. De 'journalist' Rik is er maar druk mee, sneue vent dat het is.
+1/-10

 
6 maanden geleden
Rik doet alleen maar zijn werk als journalist en PSV-watcher. Eerder een sneue reactie van jou als 'supporter'. Als het je niet boeit, reageer je toch niet?!
+13/-0

 
6 maanden geleden
Ja, is waar ook. De term journalist vind ik wel wat misplaatst overigens: Rikkie is simpelweg een spreekbuis van de club. Dat zul je wel met me eens zijn toch?
+1/-7

 
6 maanden geleden
Ik dacht dat Sanne Clements persvoorlichter was?
+5/-1

 
6 maanden geleden
Noem mij eens een kritisch artikel van Rikkert over PSV.
+1/-4

 
6 maanden geleden
Aan kritische artikelen is er sowieso geen gebrek. Ik zou me er niet te druk om maken.Ook dit heeft zijn functie. En bovendien weet je meteen hoe je dit nieuws moet plaatsen. Ik lees het graag.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Journalisten zijn er om te onderzoeken en feiten te brengen, een mening hoor je zelf te vormen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Mee eens. En Rik brengt nooit iets dat dat de club niet naar buiten wil hebben. Prima als je bij PSV-media werkt maar journalisme is het niet.
+1/-1

6 maanden geleden
PSV lijkt dus beide transfertargets binnen te halen. Hij viel me niet zo heel erg op bij Excelsior, maar jong en naar verluidt de snelste speler van de competitie. Prima als vervanger van Vertessen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
‘Hij viel me niet zo heel erg op bij Excelsior’? Onder welke steen heb jij gelegen ;) Als er 1 speler opviel bij Excelsior dan was het Driouech wel
+1/-0

 
6 maanden geleden
Dat bedoel ik in de zin van dat het een goede speler voor Excelsior is, misschien al de beste, maar niet dat je verwacht dat hij twee stappen over kan slaan en je hem meteen bij PSV zou zien. Elk jaar zijn er dergelijke "leuke" jonge spelers, die vervolgens via allerlei omwegen een leuke carrière hebben, maar minder in de kijker dan bij PSV.

Maar goed, naar verluidt gaat het niet door.
+1/-0

6 maanden geleden
Ik zit nu de wedstrijd Alm-Excelsior te kijken maar Couhaib Driouech valt niet erg op.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman vitesse weghorst xavi