Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Couhaib Driouech alsnog afgeketst'

1 februari 2024 22:01 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Transfer Couhaib Driouech alsnog afgeketst"; image source: Pro Shots

Couhaib Driouech gaat toch niet de selectie van PSV versterken. Ondanks dat de aanvaller inmiddels al in Eindhoven was om alles af te kunnen ronden, is het uiteindelijk toch afgeketst. Volgens het Eindhovens Dagblad lukte het om met Excelsior alles rond te krijgen, waardoor PSV uiteindelijk de stekker uit de onderhandelingen heeft getrokken.

Tijdens de Transferdeadlineshow van Voetbal International gaf Marco Timmer aan dat Excelsior opnieuw met aanvullende voorwaarden kwam en PSV daarmee klaar was. Volgens Jeroen Kapteijns van De Telegraaf is het juist Excelsior dat alles heeft afgeblazen omdat er geen vervanger kon worden aangetrokken.

Meer op ED.nl
Tags

couhaib driouech excelsior afgeblazen kapteijns stekker telegraaf timmer transferdeadlineshow

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Nou. Elke variant gehad.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Goed idee! En tenminste geen onduidelijkheid of de punt nu naar voor of naar achteren moet
+1/-0

6 maanden geleden
Ja wat is het nou wel of niet???
+1/-0

 
6 maanden geleden
Niet dus. Ik hoorde bij een item op VI Martijn Krabbendam zeggen dat excelsior (te) stevige eisen had. Misschien trekt PSV dezelfde conclusie.
+1/-0

6 maanden geleden
Wat een soap is deze "rustige transferperiode" geworden zeg... Degene die we wilde hebben kunnen we niet losweken van een clubje omdat die club wel ballen toont en zegt "geen deal zonder vervanger" terwijl wij dat ook roepen maar onze keutel weer eens intrekken. Beetje jammer..
+4/-0

 
6 maanden geleden
Dit soort (afgeketste) transfers zijn voornamelijk een soap, omdat er van alles gelekt wordt naar de pers en er ook een hoop gespeculeerd wordt. Het is altijd maar de vraag hoe het nu echt zit (zie contract Simmons). Het beste is gewoon eind van de deadline dag, of beter nog de ochtend erna, op de officiële site kijken of er nog iets is gebeurd. Je hebt er geen enkele invloed op, dus waarom zou je je vermoeien met al die 'tussenstanden'?
+2/-0

 
6 maanden geleden
Excelsior had nooit haar keutel naar buiten geduwd om terug te trekken. Vertessen stond al in Berlijn en er was al een akkoord.
+1/-0

6 maanden geleden
Never a dull moment! Amusant dagje wel zo maar onder de streep resteert de vraag: waarom niet ingespeeld op vertrek van Yorbe? Of komt er zo nog een tropische verrassing?
+1/-0

6 maanden geleden
Wat een poppenkast is dit geweest met een buitenspeler van een met alle respect kleine club. Een vervelende uitgaande transfer voor Vertessen. Nou nu de selectie fit zien te krijgen en weer lekker voetballen.
+1/-0

6 maanden geleden
Of het is tactiek. Zeggen hem niet meer te willen en uiteindelijk toch nog binnenhalen om 23.59
Ik ga eer echter ook vanuit dat hij niet komt.
+2/-0

6 maanden geleden
Wat een poppenkast voor de 5e keuze op linksbuiten
+1/-0

6 maanden geleden
Vertessen toch nog terughalen ??
+1/-0

6 maanden geleden
Tja Niels van Duinen, daar sta je dan.....

Excelsior heeft zijn hand schromelijk overspeeld.
+4/-0

6 maanden geleden
Excelsior heeft waarschijnlijk hun hand overspeeld door steeds meer te vragen. Wellicht kan Driouech nog even snel een trainingspak kopen om toch nog een transfer te forceren. Dat schijnt soms te helpen.
+2/-0

6 maanden geleden
Wat een afgang !! Bij nog een hamstringblessure of een of andere blessure van een van de voorhoedespelers is het kampioenschap nog erg onzeker.
+2/-4

 
6 maanden geleden
Overdrijven is ook een kunst. We staan 12 punten voor, niet 2.
+4/-1

6 maanden geleden (gewijzigd)
Eerst de soap Vertessen, nu deze soap. Ben toch erg benieuwd naar de uitleg morgen. Komt allemaal wel erg amateuristisch over nu. Maar goed, we moeten de kant van Stewart nog horen.

En waarom is Vertessen vanmorgen al vrijgegeven ? Dacht PSV echt dat alles al rond was ?
+2/-0

 
6 maanden geleden
Met vertessen kon je geen kant meer op. Los van wie gelijk had, met die opmerking van zijn zaakwaarnemer/advocaat was die weg gesloten.

Ik juich het toe dat je als PSV zijnde zegt tegen excelsior, tot hier en niet verder.
En door....
+1/-0

 
6 maanden geleden
Tsja, ik begrijp dat in de overeenkomst met Vertessen waterdichte afspraken gemaakt waren over een terugkeer indien PSV geen vervanger kon vinden. Dan kan die advocaat roepen wat hij wil.
Dan gaan er straks ook spelers met een contract roepen dat ze weg willen en mentaal gebroken zijn en dan laten we die ook maar gaan omdat ze anders niet meer gemotiveerd zijn ?
+1/-0

 
6 maanden geleden
In die liveshow van VI gaf Marco Timmer aan dat het management van Vertessen had aangegeven een arbitragezaak aan te spannen tegen PSV
+1/-0

 
6 maanden geleden
Volgens PSV waren er waterdichte afspraken. Dan heeft een arbitragezaak toch niet veel zin ? Ook op positieverbetering kunnen zij het gooien lijkt me, nr 1 en in de CL tegenover degradatievoetbal.
Misschien meer kans op speeltijd ja, maar dat is moeilijk aan te tonen lijkt me.

Waarop zou hij een arbitragezaak kunnen winnen denk je ?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ik zou sowieso niet blind alles geloven wat door journalisten wordt gemeld. Vanuit PSV is aangegeven naar de clubwatchers dat er dus die afspraken waren, volgens het management van Vertessen was hier niks van waar. Wie heeft er dan gelijk? Niemand hier die dat kan vertellen omdat niemand bij de gesprekken heeft gezeten.

Vanavond zie je het ook weer. Volgens ED en VI heeft PSV alles afgeblazen, terwijl volgens De Telegraaf juist Excelsior alles heeft stopgezet. Ook hier heeft niemand een idee wat er nu wel of niet gebeurd is, dus niemand die dan ook kan zeggen waar de 'schuld' ligt.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Daarom ben ik ook heel benieuwd naar het verhaal van Stewart morgen. En dat van Excelsior. De advocaat van Vertessen horen we niet meer denk ik.
+1/-0

6 maanden geleden
@Ricardo Izecson Santos; Zaterdag verliezen van Ajax en het zijn nog 9 punten !
+3/-5

 
6 maanden geleden
Met dezelfde 11 spelers (Lang was toen ook geblesseerd) won je in Eindhoven anders ook gewoon. Die paniek waar sommigen nu volledig in doorslaan gaat echt helemaal nergens meer over.
+7/-1

 
6 maanden geleden
het is bij mij geen paniek, maar pure irritatie ;)

Vertessen was belangrijk de eerste seizoenshelft, en was dus nodig. Waarom zouden we hem de tweede helft opeens niet meer nodig hebben ? Dat Bosz hem wou houden zegt toch ook wel wat.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Hij wilde zelf per se weg omdat hij bang was dat hij dus niet meer nodig zou zijn. Een speler die zelf letterlijk op televisie zegt dat het mentaal een tik zou zijn als hij bij PSV zou moeten blijven, heb je in ieder geval helemaal niks aan.

Hij was nodig omdat er voor zijn positie twee spelers geblesseerd waren en hij op dat moment nog geen Tillman boven zich had in de pikorde. Hij had blijkbaar geen zin meer om op de bank te moeten zitten en hopen dat naast Lang ook Lozano weer geblesseerd zou raken en Tillman op het middenveld ergens nodig zou zijn.

We moeten hem ook niet opeens gaan overschatten nu hij weg is. Hij was belangrijk tegen Sevilla. Voor de rest was hij ook hier op de site vrijwel iedere wedstrijd een enorme bron van ergernis. Kijk bovendien die reacties tijdens Sevilla-uit maar eens terug wat er nog over hem werd geschreven tot hij die assist gaf op Pepi.

Ik ben het overigens eens dat de selectie nu aan de smalle kant is. Lang tel ik even niet mee door zijn blessure, maar in principe heb je negen basiswaardige spelers voor zes posities op het middenveld en aanval. Als er geen blessures/schorsingen volgen is er niets aan de hand, anders zul je nu nog meer moeten gaan schuiven. Maar reacties dat de landstitel nu op het spel wordt gezet is volslagen lachwekkend.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Ja ok, ik vrees ook niet voor de titel, heb al eerder gezegd dat volgens mij de titel eigenlijk al binnen is. Maar Europees gezien kom je wel spelers tekort denk ik. Stel dat je doorgaat na Dortmund.
Het is ook gewoon fijn als je Lozano (die ik ook niet overdreven fit vind) af en toe wat rust kunt geven. Saibari heb je gewoon nodig op het middenveld. Tillman kan inderdaad ook op links, aar is een heel ander type. Bovendien lijkt Tillman ook kwetsbaar. Bosz had het er al over dat Tillman aan het eind vd eerste seizoenshelft in het rood stond. En direct na de winterstop alweer.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Zaterdag winnen en feyenoord wint niet van az, en het verschil is 14.
En daarbij, jij denkt dat driouech het verschil maakt tussen winnen of verliezen zaterdag. Wat een onzin. Waarschijnlijk was die jongen er niet eens bij geweest.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Denk jij dat dat labiele elftal van Arne Slot zomaar alles zal winnen? 3 maart krijgen ze een potje klop in het ons stadion en ook elders zullen ze punten laten liggen.
+1/-0

6 maanden geleden
Prima.

Amper winst maken als je Vertessen tegen Driouech afzet is natuurlijk een blamage. Vertessen is net 23 geworden, Driouech wordt bijna 22.

102 wedstrijden in het eerste van PSV en 18 goals tegen 76 wedstrijden Excelsior, waarvan een kwart in de eerste divisie. 10 goals.

En dan vergeten we voor het gemak nog even dat Vertessen Champions League ervaring heeft en alle mogelijke jeugdelftallen van België doorliep, tegenover 7 wedstrijden -23 voor Marokko.

Je kan het ook eigenlijk niet verkopen dat je daar amper geld aan over houdt.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Vooral dat laatste zit mij dwars.
+1/-0

6 maanden geleden
Zie nu ook die instagramberichten van die zaakwaarnemer van Driouech voorbij komen... eerst die advocaat met zijn trainingspak en wij blijven in Berlijn, nu dit weer. Wat zijn dat allemaal voor halve zolen joh ? En waarom kunnen we die niet de baas ?
+4/-0

 
6 maanden geleden
Ben een beetje klaar met al die zaakwaarnemers, broertjes die wel even dingen gaan bepalen ( Babadi ) die veel te veel macht en centen willen hebben en clubs moeten daar ook strenger mee omgaan want het gaat om de spelers. Babadi wil graag maar alles wordt voor hem bepaald, deze jongen van Excelsior wou graag maar opeens wil Excelsior / zaakwaarnemer aanvullende dingen.. Goed dat Stewart dan ook zegt, tot hier en niet verder. Die jongen van Excelsior hoor je nu trouwens niet dat hij "mentaal geknakt is" terwijl ook hij al in Eindhoven was.
+1/-0

6 maanden geleden
Komt wel goed. Met Dest een prima linksbuiten achter de hand. Van Aanholt terug op linksback. Kom je de meeste wedstrijden prima mee voor de dag. Achter beide nog Mauro als reserve.
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem benitez berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo gerets izecson klompje mauro oostenrijk oranje post psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp stewart strijdplan teze tillman veerman weghorst xavi