Transparent
Inloggen
Sluiten

Couhaib Driouech: 'Vooral heel jammer dat het zo is gegaan'

3 februari 2024 00:14
Foto: Pro Shots

Couhaib Driouech: "Vooral heel jammer dat het zo is gegaan"; image source: Pro Shots

In gesprek met ESPN heeft Couhaib Driouech zelf teruggeblikt op wat er donderdag allemaal gebeurde toen zijn transfer uiteindelijk afketste. "Ik ging naar de club 's ochtends en heb toen tegen de trainer gezegd dat ik graag een transfer wilde maken. Daarom zou ik niet meetrainen", aldus Driouech. "Daarna heb ik ook een goed gesprek gehad met de technisch manager en ben ik weer naar huis gegaan."

Thuis moest de aanvaller de ontwikkelingen vervolgens afwachten. "Er waren heel veel belletjes. Het was superdruk. PSV wilde me heel graag hebben en dat lieten ze ook aan alle kanten merken", zo gaf hij aan. "Vervolgens kwam Feyenoord ook nog op het laatste moment en dan moet je keuzes maken. Uiteindelijk toch de keuze gemaakt om in de auto te stappen naar Eindhoven."

Uiteindelijk kwam het toch niet tot een akkoord. Gevraagd werd aan Driouech of hij iemand iets verwijt. "Ik vind het vooral heel jammer dat het zo is gegaan, maar ik snap het wel", zei hij daarover. "Ik begrijp het standpunt van Excelsior heel erg goed. Zij wilden gewoon een vervanger hebben. Ik waardeer heel erg hoe PSV hun best heeft gedaan en ik heb er zelf ook alles aan gedaan, maar als Excelsior mij niet wil laten gaan, gebeurt het uiteindelijk niet."

In de auto richting Eindhoven werd hij uiteindelijk gebeld dat de transfer niet door zou gaan. "Dat was pijnlijk, heel erg pijnlijk. Je probeert heel goed met de emoties om te gaan", reageerde hij daarop. "Ik heb een paar keer met Niels gesproken en dat ging er heftig aan toe, maar ik heb hem daarna ook gebeld om te zeggen dat ik de kant van Excelsior begrijp. Ik had het heel graag gewild, ook omdat ik zag hoe graag PSV het wilde. Ik moet dit een plekje gaan geven en zorgen dat ik me handhaaf met Excelsior in de Eredivisie."
Tags

driouech excelsior couhaib belletjes eredivisie espn feyenoord handhaaf niels superdruk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Heel volwassenen reactie. Ook het verhaal van zijn zaakwaarnemer gisteren bij espn kwam op mij goed over.
+4/-0

3 maanden geleden
Een mooi applausje geven als we op 2 april bij Excelsior spelen misschien?
+2/-0

3 maanden geleden
Heel sneu,had hem graag eens aan het werk gezien in het Philipsstadion.
+1/-0

3 maanden geleden
Arme jongen… hij moet maar afwachten of psv en/of Feyenoord in de zomer een nieuwe poging wagen. Beiden zullen dan waarschijnlijk iets anders op de radar hebben. Dit was toch een beetje paniek/ laat minute en dat heb je in de zomer minder. Daarnaast kan hij geblesseerd raken of met andere omstandigheden te maken krijgen. Vormverlies, marktomstandigheden etc. Hij had een hele mooie stap kunnen zetten qua carrière en bankrekening en vooral zekerheid. Voor hem te hopen dat het geen one time opportunity was. Dat zal voor clubs in ieder geval niet gelden.
+5/-0

3 maanden geleden
Het zal me wel weer in de min zetten, maar ik heb toch vooral respect voor de club Excelsior. Zij stellen de (sportieve ambities van de) club boven ''snel geld'' en een individu.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Weer in de min? Menneke toch ;)
+3/-0

 
3 maanden geleden
Ben straks mentaal gebroken :\( Jij gaat nog steeds voor de 1-4 ?
+1/-0

 
 
3 maanden geleden
Niet Livin on a prayer?
+1/-0

 
3 maanden geleden
"I want them dead or alive"
+1/-0

 
3 maanden geleden
Okee man! It’s your life…
+1/-0

 
3 maanden geleden
keep the reservelinkerspits had mijn voorkeur ;)
+1/-0

3 maanden geleden
Kan Vertessen een voorbeeld aan nemen.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantreden alchemist bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon koen malaise manolev nederland oogt praag preferen psvrijnwoude santos shevchenko skerla skipper slot tillmaniaans tuchtcommissie utrecht vijver vip vis wedstrijdrapportage