Transparent
Inloggen
Sluiten

'Guus Til voorlopig uit de roulatie vanwege blessure'

3 februari 2024 18:37 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Guus Til voorlopig uit de roulatie vanwege blessure"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat PSV het enkele weken moet doen zonder Guus Til. De middenvelder kampt met een blessure en zal daardoor voorlopig uit de roulatie zijn. Ook Joey Veerman, Ricardo Pepi en Malik Tillman zullen door fysiek malheur tegen Ajax moeten ontbreken. De verwachting is dat zij volgende week tegen FC Volendam echter weer kunnen spelen.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

til joey malheur malik pepi tillman veerman volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Pff. Helemaal waardeloos dit
+2/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Wel duidelijk wind tegen momenteel! Maar daar had ik vroeger ook vaak mee te maken en toch was ik meestal wel op tijd op school. Kortom, vervelend maar geen showstopper. Hooguit vergt het wat meer energie en aanpassing. Kom op PSV!
+7/-0

3 maanden geleden
De man die er eens drie maakte tegen onze vrienden uit Abcoude-Noord. Beterschap Guus!
+1/-0

3 maanden geleden
Zijn ze er bij als het lastiger wordt. Prima
+1/-0

3 maanden geleden
Til en Pepi zijn vandaag geblesseerd geraakt ??? Wat hebben we nu voor de aanval achter de hand dan ? Ik vond het al onbegrijpelijk dat Vertessen mocht gaan, die hadden we nu wel kunnen gebruiken.
+2/-1

 
3 maanden geleden
Ze zijn allebei eerder deze week geblesseerd geraakt aan de hamstring
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik heb daar niks over gehoord en nergens iets over gelezen tot 1 uur geleden.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dat is het voordeel/nadeel van besloten trainingen. Er lekt helemaal niets uit.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Nog steeds overtuigd dat we gaan winnen ?
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik verwacht vooral een heel doelpuntrijke wedstrijd. Ajax is zwak in de lucht, wij hebben iemand in de spits lopen die best aardig kan koppen en met Boscagli en Ramalho nog twee wapens bij spelhervattingen. Ajax is heel erg zwak in de restverdediging. Dan wens ik je veel plezier tegenover Saibari, de snelheid van Lozano en de dribbels van Bakayoko.

Daarentegen hadden we in Eindhoven al geen enkel antwoord op Brobbey, terwijl hij nu heeft geleerd hoe je een bal op doel moet schieten. Het zal wel iets van 3-3 of 3-4 worden. Met de spelers die nu op het veld staan moet je in ieder geval 'gewoon' kunnen winnen. Je hebt nu alleen eigenlijk geen enkele serieuze wisselspeler die je in kan brengen.
+1/-1

3 maanden geleden
Oeh, had wel verwacht dat hij zou spelen. Die gaan we wrs wel missen, verzet zoveel belangrijk werk wanneer hij speelt.

Maar ook zonder Til moet het lukken.
+1/-0

3 maanden geleden
Nou Dortmund komt er aan en de geoliede machine raakt steeds meer onderdelen kwijt. Echt klote dit. Veerman en Lang zijn 2 van de beste spelers maar ook Til en Tilman zijn erg belangrijk geweest. Moet niet gekker worden …
+1/-0

3 maanden geleden
De vraag die dan altijd gesteld gaat worden (denk aan de Schmidt-tijd) :
Zou het aan de manier van trainen liggen ? 🤔
+2/-0

 
3 maanden geleden
Lijkt mij een gerechtvaardigde vraag. Als Pepi en Til beiden ook hamstring blessures hebben dan zijn dat iig al 4 spelers dit seizoen. Weet niet of Tilman 5 is. Hoge intensiteit / veel wedstrijden, alsook veel reizen voor Lozano en Amerikaanse jongens maar het is wel veel.
+1/-0

3 maanden geleden
Wel kut. Als ie alleen opduikt voor de keeper vraag ik meer af waarom is speelt, maar als je kijkt hoe ie er voor het team is in zo'n wedstrijd en waar is allemaal doet, onmisbaar
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage