Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Ik had liever gewonnen, maar het zat er misschien net niet in'

3 februari 2024 23:40

In gesprek met ESPN kon Peter Bosz wel leven met het gelijkspel tegen Ajax. "Ik had liever gewonnen, maar het zat er misschien net niet in. Ik vind dat dit wel een terechte uitslag is", aldus Bosz. "Ik vond ons niet groots. In de eerste helft zijn we wel gaan voetballen en drongen we Ajax terug, maar tot veel grote kansen leidde dat niet echt."

Bosz ging verder: "Het was wel een heel intense wedstrijd. Dat zag je ook aan veel spelers aan beide kanten die er doorheen zaten. De bezetting op de bank aanvallend bij ons was vandaag ook heel mager. Normaal zou je dan wisselen met veel snelheid of een Pepi erbij om iets te forceren, maar dat was vandaag niet mogelijk."

De trainer kreeg de vraag of hij Jerdy Schouten iets verwijt bij de tegentreffer. "We zijn daar in de aanval bezig op de rand van de zestien en verliezen de bal. Hij had daar een tactische fout kunnen maken", zo gaf hij aan. "Er gebeurt daar nog veel meer wat er fout gaat. André deed het daar goed door hem naar de zijkant te dwingen en hem goed onder druk te houden, maar vervolgens komt die bal achter Jordan bij Berghuis. Daar zitten we veel te ver vanaf en we weten wat zijn kwaliteiten zijn. Dit hadden we anders moeten oplossen."

Over Luuk de Jong was hij vol lof. "Het is echt onvoorstelbaar. Het was ook niet eens makkelijk die bal die hij met links moest nemen. Echt knap", zei hij daarover. "Het is ook niet de eerste keer dat hij zulke doelpunten maakt. Vorige week deed hij dat ook al tegen Almere City."




Discussieer mee op de forums


Tags

bosz berghuis drongen espn intense jerdy jong jordan mager onvoorstelbaar pepi rand schouten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage