Transparent
Inloggen
Sluiten

Jerdy Schouten: 'Ik heb een luchtweginfectie en lag drie dagen geleden nog met koorts op bed'

4 februari 2024 00:08

In gesprek met ESPN was Jerdy Schouten schuldbewust over het tegendoelpunt. "Dat was natuurlijk gewoon een fout. Als er dan een goal uitvalt wordt er ook strenger naar gekeken, maar dat is normaal", aldus Schouten. "Hij zet daar goed druk, maar ik moet daar gewoon schieten. Niet het risico lopen om die bal daar kwijt te raken. Daarna maken ze het gewoon goed af."

De middenvelder gaf ook aan dat hij zich al een tijdje niet lekker voelt. "Ik heb een luchtweginfectie. Drie dagen geleden lag ik nog met koorts op bed", zo gaf hij aan. "Mijn wissel had daar ook wel mee te maken ja. Het was ook niet de verwachting dat ik de negentig minuten zou volmaken."

Schouten vond dat PSV een lastige wedstrijd kende. "Bij vlagen speelden we ook minder. We hadden het lastig met de omschakeling van hun", zei hij daarover. "Ze hielden steeds twee man voorin en daar waren ze steeds gevaarlijk mee. We hadden kunnen winnen met die bal van Luuk, maar ook zij hadden nog kunnen winnen. Een punt is denk ik wel terecht."

Tot slot kreeg hij nog de opmerking dat het voor PSV niet meer mis kan gaan. "We hadden hier gewoon moeten winnen. Na een gelijkspel kun je zoiets zeker niet zeggen", reageerde hij daarop. "Ik meen het ook. We zijn er echt nog lang niet."




Tags

schouten jerdy koorts luchtweginfectie espn omschakeling schuldbewust slot strenger tegendoelpunt uitvalt vlagen volmaken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage