Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV vooralsnog niet in gesprek met André Ramalho over nieuw contract'

4 februari 2024 23:47 - Studio Voetbal
Foto: Pro Shots

"PSV vooralsnog niet in gesprek met André Ramalho over nieuw contract"; image source: Pro Shots

Zondagavond gaf Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart aan dat PSV op dit moment niet van plan is om in gesprek te gaan met André Ramalho over een nieuw contract. De huidige verbintenis van de Braziliaan loopt na dit seizoen af, waardoor hij transfervrij kan vertrekken. "Ik ben op 1 maart vorig jaar begonnen en in een aantal transferwindows ben je bezig om volgende stappen te maken. Ook in de volgende transferwindow zullen we kritisch kijken naar onze selectie en hoe we dat kunnen verbeteren", aldus Stewart.
Discussieer mee op de forums


Tags

ramalho stewart braziliaan earnest transferwindow transferwindows

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Verstandig denk ik. Sowieso een strijd die Ramalho niet meer kan winnen. Hij is niet zo zwak als menigeen denkt.
+12/-0

3 maanden geleden
Heeft soms zn nut. Vaak ook gekke dingen. Als we ergens moeten doorselecteren……
+2/-0

3 maanden geleden
Lijkt me logisch. Je bent er nu eindelijk van af. Tijd om door te selecteren.
+3/-1

 
3 maanden geleden
Ik vrees dat een speler die wel betrouwbaar is achterin gewoon €20 miljoen zal kosten. Die jonge jongen van Anderlecht kostte ook al meer dan €10 miljoen terwijl dat helemaal geen wereldwonder is.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Zo'n Hancko bij Feyenoord is toch een stukkie beter dan Ramalho en die kostte Feyenoord ook geen 20 miljoen. Er zijn echt wel verdedigers te vinden die beter zijn dan Ramalho en toch betaalbaar zijn.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Dan zal de scouting van PSV al wel 10 jaar slapen want die gehele periode hebben we hetzelfde probleem: met uitzondering van Boscagli halen ze zelden/ nooit goede CV's
+1/-0

 
3 maanden geleden
Moreno was een goede aankoop. Maar daar kwam weinig gescout aan te pas.
+1/-0

3 maanden geleden
Ben benieuwd. Het is natuurlijk geen makkelijke positie om in te vullen. Een CV die en met ruimte in zijn rug kan spelen en goed is aan de bal en ook als mandekker zijn mannetje kan staan … dat is een zeer gewilde speler …

Denk dat Ramalho teveel kritiek krijgt. Maar goed dat was bijv met Branthwaite ook (vooral in het begin) terwijl dat gewoon een meer dan prima speler was en dit jaar ook weer blijkt.
+7/-0

3 maanden geleden
Ramalho is bloedirritant om tegen te spelen. Met handen en voeten tot het randje, af en toe zelf liggen. En ja hij heeft ook tekortkomingen.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Dat klinkt als een verdediger die compenseert omdat 'ie op andere vlakken tekort komt.
+4/-0

3 maanden geleden
Gezien zijn salaris (2.5 miljoen heb ik wel eens gelezen), lijkt me dat verstandig, er moet gewoon een 1e keus CV staan die nooit twijfelt maar altijd ingrijpt, hij heeft zijn waarde, maar maakt ook wel vaak kinderlijke fouten. Het pleit wel voor hem dat je hem nooit hoort klagen of modder ziet gooien. Het zal vast een prima kerel zijn in de omgang.
Lijkt me niet een type dat nu voor de helft van het geld of nog minder als een back up CV gaat fungeren, dat zou anders wel prima zijn als je het mij vraagt.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Ik zou ook niet klagen met een salaris van 2,5mio , gelet op de fouten en blunders die hij heeft gemaakt.
+1/-0

3 maanden geleden
Helaas is Ramalho technisch beperkt en is hoe gek dat ook klinkt, matig in duels. Niet qua kracht en inzet, maar wel qua de juiste positie in te nemen bij aanvang van een duel. Veel te vaak krijgt een tegenstander de kans om richting de goal weg te draaien, omdat Ramalho het duel verkeerd aanvangt en vaak te snel 'hapt'. Kijk ook maar eens hoe vaak hij valt en een sliding als noodrem ziet. Extreem voorbeeld, maar Jaap Stam was het ultieme voorbeeld hoe je als CV een duel aangaat om een aanvaller af te stoppen.
+2/-0

3 maanden geleden
Voor mij ligt het er ook een beetje aan wat hij zelf wil en vooral hoeveel hij vraagt. Ik zie hem wel als ideale back-up volgend jaar achter een nieuwe centrale verdediger. Met gewoon de kans die uit de basis te spelen. Ik vrees dat we volgend jaar een bijna compleet nieuwe achterhoede gaan krijgen dus kan het geen kwaad iemand te hebben rondlopen die het systeem en de club kent. Maar goed, weet niet hoeveel hij verdient in vergelijking met de rest. Is een buitenlander, gehaald door Schmidt dus hij zal nu wel een heel aardig contract hebben.
+1/-0

3 maanden geleden
Sorry maar het is echt tijd om afscheid te nemen van Ramalho. Weet niet hoe het met jullie zit, maar erger me al jaren aan hem. Ik vind het een voorbeeld prof, vriendelijk en ziet er potjandorie nog goed uit ook! Maar het is klaar! Gewoon een nieuwe Alex aka tank op die positie please!
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik zie Bosz nog wel Schouten daar neer zetten.
+1/-0

3 maanden geleden
Heel begrijpelijk, maar helpt het dit zo naar buiten te brengen? Niet heel lekker voor Ramalho, zowel binnen als buiten de kleedkamer
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage