Transparent
Inloggen
Sluiten

'Nog geen duidelijkheid over blessure Sergiño Dest'

5 februari 2024 22:03 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Nog geen duidelijkheid over blessure Sergiño Dest"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat het nog onduidelijk is of Sergiño Dest wedstrijden van PSV zal moeten missen. De verdediger viel in de slotfase van het duel tegen Ajax geblesseerd uit, maar in de komende dagen zal pas duidelijk worden hoe ernstig de blessure is.

Wel is duidelijk dat Joey Veerman, Malik Tillman en Ricardo Pepi komend weekend tegen FC Volendam waarschijnlijk weer inzetbaar zullen zijn, terwijl Earnest Stewart zondagavond al aangaf dat Armel Bella-Kotchap over twee weken weer bij de groep zal zitten.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

dest armel bella earnest joey kotchap malik pepi stewart tillman veerman volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Is er ook nog iemand die niet geblesseerd is?

Hopelijk valt het mee, want is veruit de beste linksback die we hebben.
+1/-0

3 maanden geleden
Mauro zou dit zo op moeten kunnen vangen, of V Aanholt. je levert aanvallend wat in, maar zeker verdedigend vind ik Mauro juist weer sterker. Maar zeker nu Chucky nog niet echt in vorm is kan je de aanvallende impulsen van Dest op zich wel gebruiken.
+2/-0

3 maanden geleden
Ik ben geen specialist op het gebied van blessures, maar ik kan me best voorstellen dat de zeer intense trainingen(daar had Bosz het over in intervieuws), en ook intense wedstrijden, de kans op blessures wat kunnen verhogen als je 2x per week een wedstrijd speelt.
+2/-0

3 maanden geleden
Uit bij Volendam lijkt me dit geen probleem. Thuis tegen Heracles ook niet.
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Chucky is idd niet best. Dest is dus (ook) niet iemand die wij willen missen. Speelt een ijzersterk seizoen.
+2/-0

3 maanden geleden
Ik begin het bijna fijn te vinden dat we uit de beker liggen... Dacht daar twee weken terug nog heel anders over na het grote 'bedrog van Rotterdam'
+2/-0

3 maanden geleden
Ik las dat het ook bij Dest om zijn hamstrings zou gaan. Schiet mij maar lek maar toeval bestaat niet. Wat is dat toch altijd bij PSV? Zit er binnen de Brainport familie geen bedrijf of instituut die eens gedegen onderzoek kan doen wat hier allemaal gaande is? Je kunt op je klompen aanvoelen dat de Telegraaf binnenkort weer met een verhaal komt over de ploegen van Bosz na de winter.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dat wat met feiten allang ontkracht is bedoel je?
+1/-0

 
3 maanden geleden
Die terugkerende onzin dat ploegen van Bosz na de winterstop altijd instorten. In december heeft er in VI een heel groot artikel gestaan waarin met statistieken werd aangetoond dat ploegen van Bosz in vrijwel alle seizoenen in de tweede seizoenshelft juist meer punten haalden. Dit is nu pas de derde keer in zijn loopbaan als trainer waarin er na de winter minder wordt gepresteerd (en waar hebben we het over na twee gelijke spelen).
+2/-0

 
3 maanden geleden
Nou is de teleriool ook een vod waar je je ook niets van moet aantrekken wat er in staat, wat een bagger en zelfvoldane journalisten daar, bah!
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantreden alchemist bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon koen malaise manolev nederland oogt praag preferen psvrijnwoude santos shevchenko skerla skipper slot tillmaniaans tuchtcommissie utrecht vijver vip vis wedstrijdrapportage