Transparent
Inloggen
Sluiten

CJ Egan-Riley: 'PSV is een topstap voor mij'

10 februari 2024 16:37 - ED.nl
Foto: Pro Shots

CJ Egan-Riley: "PSV is een topstap voor mij"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad heeft CJ Egan-Riley aangegeven blij te zijn dat hij nu voor PSV speelt. "PSV is een topstap voor mij, dat weet ik nu al", aldus Egan-Riley. "Ik ken ook het verhaal van Noni Madueke, die hier een stuk jonger is gekomen. Hij deed het hel goed en kon terug naar de Premier League. Ik ken hem niet persoonlijk, maar wel een aantal mensen die hem begeleiden. Zij waren heel positief over PSV. Ik merk dat de club echt een plan met me heeft."

De verdediger was afgelopen zomer al dicht bij een vertrek naar PSV, maar dat kwam niet op tijd rond. "Het was bizar. Het liefst wil ik het helemaal achter me laten en de exacte details ken ik ook niet meer", zo geeft hij aan. "Ik was klaar om naar PSV te komen en had mijn koffers ook al gepakt, maar ineens kon ik niet meer naar Nederland omdat het toch niet rond was gekomen. Dit lag buiten mijn vermogens en daarom heb ik me er ook niet al te druk om gemaakt, maar vervelend was het wel. Nu wordt het tijd om mezelf te laten zien."

Meer op ED.nl
Tags

egan riley topstap bizar jonger koffers madueke nederland vermogens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Wel een beetje raar allemaal, hebben spelers zelf helemaal niks te zeggen soms?
Snap er geen drol meer van.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

abn amro bakayoko bankzitten bodo brobbey degradatie dortmund expertisegebied feyenoord gaal henderson izecson lozano overtredingen petrovic psvrijnwoude sancho santos scheids sinner skipper soubavaria tennis utrecht vaart vaio verlenging voorgrond zieker