Transparent
Inloggen
Sluiten

Isaac Babadi: 'Ik ben er superblij mee dat ik dit weer mocht'

11 februari 2024 19:45

Isaac Babadi was blij dat hij weer 45 minuten had mogen spelen in de Eredivisie. "Dat was wel lang geleden, heel fijn", aldus Babadi in gesprek met ESPN. "Ik was er zeker aan toe. Ik ben er superblij mee dat ik dit weer mocht."

Zelf was hij redelijk tevreden over zijn invalbeurt. "Qua spel was het prima. Ik heb de juiste spelers om me heen, dus dan gaat het ook makkelijker", zo gaf hij aan. "Ik had wel iets meer betrokken moeten zijn bij de goals. Al hoewel ik wel scoorde en daar ben ik blij mee."

Babadi begreep ook de kritiek die Peter Bosz had over de dingen die hij achterwege had moeten laten. "Dat heeft hij me ook al verteld, maar dat blijft ook een beetje de speler in mij", zei hij daarover. "Maar hij heeft ook gelijk dat ik meer betrokken had moeten zijn met goals en assists. Op dat vlak zitten we op een lijn."

De jeugdinternational werd ook gevraagd naar de gesprekken over een nieuw contract. "Ik probeer gewoon op een lijn te komen met de mensen om mij heen en de directie. Zodra we dat hebben, moet alles goed komen", reageerde hij daarop.




Discussieer mee op de forums


Tags

babadi isaac superblij bosz eredivisie espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage