Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'Ik ben blij dat ik weer wat minuten heb gemaakt'

11 februari 2024 19:57

In gesprek met ESPN gaf Joey Veerman aan het lekker te vinden dat hij weer kon spelen. "Dat was wel een tijdje geleden. Ik ben blij dat ik weer wat minuten heb gemaakt", aldus Veerman. "Met de medische staf was ook afgesproken dat ik maar 45 minuten zou spelen, alhoewel ik zelf wel wat langer wilde. Voor de speler zelf is dat soms misschien een beetje lastig. Dit was gewoon zo afgesproken."

In de eerste helft ging het bij PSV nog moeizaam. "Zij kwamen met 1-0 voor. Geen idee of het nou gelukkig was, maar ze kwamen in ieder geval wel voor. Dan gaan ze met z'n allen op de zestien meter staan en dat kon je ook verwachten", zo gaf hij aan. "Gelukkig maak je dan wel snel die 1-1, maar was het baltempo veel te laag in de eerste helft en ging je ook veel te slordig om met de mogelijkheden die je kreeg. Gelukkig is het in de tweede helft wel goed gegaan."

Gevraagd werd aan de middenvelder hoe het was dat hij de afgelopen weken langs de kant moest blijven. "Ik ben echt heel slecht in toekijken. Ik ben niet vaak zenuwachtig, maar als ik dan moet toekijken word ik opeens heel zenuwachtig. Dat is natuurlijk niet fijn", zei hij daarover. "Vooral als je dan ziet dat we tegen Utrecht gelijkspelen en het tegen Feyenoord in de beker net niet lukt. Tegen Ajax ook. Dat is vooral heel jammer."

Veerman kreeg ook de vraag hoe belangrijk hij nu is voor PSV omdat zonder hem een paar keer tegen puntverlies werd aangelopen en PSV in de beker werd uitgeschakeld. "Dit is ook wel echt een klotevraag", reageerde hij lachend op. "Ik ben dit seizoen wel belangrijk geweest voor het team. In de eerste seizoenshelft vormde ik ook een goed koppel met Jerdy en daar ben ik alleen maar blij om. Ik hoop dat nu ook weer goed op te pakken."
Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey toekijken zenuwachtig alhoewel baltempo espn feyenoord gelijkspelen jerdy klotevraag koppel utrecht vormde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

abk abn bakayoko belgie berlin brobbey bundesliga cjer das duitsland gaal henderson hoffenheim izecson lozano petrovic potje psvrijnwoude rondgebreid rondje santos scheids skerla soubavaria tennis union var verslag voorgrond zieker