Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Bakayoko: 'Ik weet nog niet wat ik volgend seizoen ga doen'

12 februari 2024 22:13 - ESPN
Foto: Pro Shots

Johan Bakayoko: "Ik weet nog niet wat ik volgend seizoen ga doen"; image source: Pro Shots

In gesprek met ESPN heeft Johan Bakayoko gereageerd op de opmerking van Earnest Stewart dat hij verwacht dat de Belg na dit seizoen niet meer houdbaar is voor PSV. "Ik vond het best grappig. Misschien weet hij het, maar ik weet niet wat ik nog ga doen", aldus Bakayoko. "Ik had het niet verwacht. Ik heb nog geen keuze gemaakt en het seizoen is nog volop bezig."

De international van België gaat verder: "Ik vind het nog een beetje te vroeg om dat te kunnen zeggen. Op elk moment kan een situatie veranderen. Je kan blessures oplopen, je kan een heel goed seizoen draaien. Je kan niet zeggen ik ben van de zomer weg, dat mag en kan je niet zeggen."

Afgelopen zomer kon Bakayoko al voor 40 miljoen euro vertrekken. Hij krijgt dan ook de vraag of hij dat komende zomer minimaal kan opleveren voor PSV. "Als ik heel objectief kijk, denk ik niet dat heel veel spelers van mijn leeftijd doen wat ik doe", zo geeft hij aan. "Ik denk dat veertig, vijftig miljoen euro wel redelijk is."

Meer op ESPN




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko belgie earnest espn grappig houdbaar stewart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Zou er nog maar een jaartje aan vast plakken en echt eerst een stabiele topper worden. Het is nog te wisselvallig om bij de echte top in de basis te belanden.
+1/-0

3 maanden geleden
Zal ook afhangen van hoe het EK verloopt voor hem. Ik verwacht sowieso dat het hele transfergeweld pas daarna losbarst.
+1/-0

3 maanden geleden
Denk niet dat Stewart wil dat hij weggaat. Maar was een ja/nee vraag. Zoals Bakayoko zelf al zegt laat hij grootse prestaties zien voor een 20 jarige. Speelt al het hele seizoen alles, wordt ook zelden gewisseld. Echt knap voor zijn leeftijd. Heeft ook al flink wat goals en assists op zijn naam. Is nog niet altijd even stabiel, maar dat komt wel. Denk zelf dat hij beter nog een jaar kan blijven. Weer CL spelen (komend seizoen zelfs 8 wedstrijden in de Poulefase). MAar je weet nooit hoe het gaat lopen. Als hij op het EK met Belgie de pannen van het dak speelt, dan weet je dat er een megabod van een Echt grote club zal komen.
+3/-0

3 maanden geleden
Het scheve is altijd dat zelfs al zou hij nog 5 jaar bij zou tekekenen en de pannen van het dak spelen komend seizoen, dan nog wordt het lastig om er meer dan die 50 miljoen uit te halen. Voor dat geld kun je een hoop mensen in de piek van hun carrière halen.
+2/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Keurige reactie maar we weten allemaal als er een relatief grote club komt zal ook Baka vertrekken. Bestaat een reele kans dat er een aantal spelers vertrekt. Hopelijk zijn de lijstjes met vervangers goed op orde.
+1/-0

3 maanden geleden
Het is een bijzonder "ventje", om meerdere redenen. Afgelopen seizoen dat hij zelf niet wilde gaan ondanks die enorme bedragen. Normaal gaan ze dan toch, of worden ze gepusht door de club of zaakwaarnemer om misschien toch maar te gaan.
Ik heb het idee dat hij zich ook nu niet zou laten pushen als hij niet wil gaan.
Andere reden waarom hij bijzonder is, het lijkt een hele verstandige jongen, maar ik heb ook een keer een interview gezien, met een vraag hoe vaak PSV kampioen was geworden. Zijn antwoord? ik weet het niet, 5 keer ofzo? Ook wel bijzonder als je al een aantal jaren hier speelt. Wel een prima voetballer, die echt nog beter kan worden als hij is, en een goeie jongen.
+3/-0

3 maanden geleden
Lekker gaan en ons 45 mil opleveren.
Hij heeft leuke momenten maar wordt overschat, daar moeten we zsm gebruik maken.
+1/-0

3 maanden geleden
We hadden natuurlijk gehoopt dat dit seizoen zijn grote doorbraak zou worden, maar dat is het in mijn ogen (tot nu toe) in ieder geval niet. En dat is zonde voor de club (en hemzelf). Want de randvoorwaarden zijn uitstekend om een keer 60 miljoen voor een speler te kunnen vangen.
+1/-0

3 maanden geleden
Ik las hier laatst al dat hij er niet veel van kan(???), nou dan is 40 miljoen de absolute jackpot.
En ja hij valt wat minder op de laatste tijd, maar hij heeft wel elke keer dubbele dekking. Daar zouden volgens mij dan andere spelers gebruik van moeten kunnen maken.
+3/-0

3 maanden geleden
Wat vreemd en jammer dat er zoveel negatieve reacties staan alsof hij er niet zoveel van kan. Hij is 20, heeft 6 goals en 13 assists, is eigenlijk altijd dreigend, en verliest echt nooit de bal. Ik ben wel fan van hem, tuurlijk kan er nog veel beter, maar ik denk dat we over een paar jaar heel trots kunnen zijn dat hij zo lekker trouw was aan PSV.
+7/-0

 
3 maanden geleden
Helemaal eens. Leuke vent, goede speler uit onze jeugdopleiding, altijd duidelijk geweest over zn plannen. En belangrijker nog: echt een goede speler die constant meerdere verdedigers bezighoudt en steeds efficienter begint te worden in zn acties. Als hij nog een jaartje wil blijven , helemaal top want we halen nooit dit niveau van buiten als aankoop. En qua marktwaarde: ik kan in Europa niet snel 5 grotere talenten op rechtsbuiten noemen. Als hij een goed EK speelt gaat ie gewoon naar de absolute top.
+5/-0

 
3 maanden geleden
Dat zegt dan vooral alles over degenen die het serieus menen
+1/-0

3 maanden geleden
Prima jongen. Hier geeft hij mee aan dat hij niet bezig is met zucht naar het grote geld, maar zich bezig houdt met hoe hij zich beter en verder kan ontwikkelen als speler. Dat kan gewoon hier zijn, maar misschien wel bij een andere club. Hij laat hier zien dat hij sterk in zijn schoenen staat en zich niet gek laat maken zoals je vaak ziet bij jonge spelers die gehyped worden.
+2/-0

3 maanden geleden
Ik sluit me aan bij Roelson. Johan kan aardige cijfers overleggen. En deze cijfers in combinatie met zijn leeftijd... Het jong is pas twintig! Vriendelijk en verstandig ventje wel. Hoop dat zijn naam luid van de tribunes zal klinken de komende periode.
+1/-0

3 maanden geleden
Wat een verstandige gast. Fijn. Blijkbaar wat verstandiger dan Stewart (in dit geval), want die zijn comments daar bij Studio Voetbal over zowel Bakayoko als Ramalho dragen nergens aan bij. Hij hoeft niet te antwoorden. Ik gun Bakayoko een mooie transfer, maar van mij mag hij zich ook lekker blijven ontwikkelen bij PSV.
+1/-0

3 maanden geleden
Fijn dat hij zich ook een flinke waarde toe kent. Dat is wat makkelijker onderhandelen. Maar ik zou het verstandig vinden als hij gewoon nog een seizoen zou blijven.
+1/-0

3 maanden geleden
Laat die jongen gewoon nog zeker 1 jaar bij psv blijven. Wordt alleen maar sterker en levert later alleen maar meer geld op bij een eventuele latere verkoop. Deze jongen voelt zich gelukkig bij dit psv.
+1/-0

3 maanden geleden
Ga dit seizoen maar weer eens wat doen, afgelopen weken/maanden is het ronduit bedroevend.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage