Transparent
Inloggen
Sluiten

Heet van de Herdgang: Ricardo Pepi wordt te goed voor de bank van PSV

13 februari 2024 22:44 - Heet van de HerdgangDe toekomst van Isaac Babadi, de wedstrijd tegen FC Volendam (1-5) en de leegstromende ziekenboeg. Het zijn de belangrijkste onderwerpen in de nieuwe aflevering van ‘Heet van de Herdgang’, de ED-podcast over PSV.

De volgers van de podcast willen dat Isaac Babadi bij PSV blijft. Slechts zes procent van de stemmers stelt in een peiling op X dat de middenvelder, wiens contract afloopt, maar beter kan vertrekken. Liefst 68 procent ziet in hem een basisspeler.

De podcast-presentatoren Mascha Prins, Rik Elfrink en Frank van den Muijsenberg filosoferen over de toekomst van het 18-jarige talent uit Nijmegen. PSV is al geruime tijd met hem en zijn begeleiders in gesprek over contractverlenging.
Discussieer mee op de forums


Tags

herdgang podcast babadi isaac pepi begeleiders elfrink filosoferen leegstromende mascha muijsenberg peiling presentatoren prins stemmers volendam volgers ziekenboeg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman vitesse weghorst xavi