Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging FC Utrecht boycot duel om Johan Cruijff Schaal

18 juni 2003 23:37

Verslaggever: RvW

De Supportersvereniging van FC Utrecht heeft middels een persbericht laten weten alle supporters van FC Utrecht op te roepen het duel om de Johan Cruijff Schaal tussen PSV en FC Utrecht in de Arena te boycotten. Tevens heeft de Supportersvereniging de club verzocht de organisatie terug te geven aan de KNVB om op die manier aan te tonen dat de club onvoorwaardelijk achter haar fans staat. De fans van FC Utrecht werd zonder overleg een verplichte combi opgelegd. Het ligt dus voor de hand dat hetzelfde het geval zal zijn voor PSV fans. De Supportersvereniging noemt het onverantwoord af te reizen naar de Arena. "Daarmee wordt voorkomen dat deze supporters worden blootgesteld aan excessief geweld van de ME, amateurisme van de organisatie in de ArenA en mogelijk gedrogeerde agenten (zoals is gebleken uit de televisie-uitzending van het programma ?Peter R. de Vries, misdaadverslaggever?)."

Lees ook het uitgebreide persbericht van de Supportersvereniging op haar website: forza-utreg.nl.

De wedstrijden van PSV in de Arena leveren jaarlijks ook keer op keer problemen op. Bij de vorige editie van de Johan Cruijff Schaal leidde dat bijv. tot het thuisblijven van de PSV fans en een blokkade van de spelersbus.

Meer op




Tags

supportersvereniging utrecht arena boycot persbericht agenten amateurisme blokkade blootgesteld boycotten combi editie excessief forza geweld knvb middels misdaadverslaggever onverantwoord onvoorwaardelijk uitzending utreg vries

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage