Transparent
Inloggen
Sluiten

André Ramalho: 'Het was een lastige wedstrijd'

16 februari 2024 23:06

In gesprek met ESPN gaf André Ramalho aan dat PSV een lastige wedstrijd kende tegen Heracles. "Dat kwam ook door die vroege rode kaart. Mensen denken vaak dat het dan makkelijker wordt, maar de tegenstander gaat dan veel compacter spelen", aldus Ramalho. "Je moet dan gefocust blijven, want zeker met een man meer mag je tegengoal tegenkrijgen. Toch hebben zij één of twee kansen gekregen."

Ramalho ging verder: "Het belangrijkste is dat we kalm zijn gebleven en op onze kansen hebben gewacht. We hadden zeker vaker moeten scoren, maar we zijn rustig gebleven en hebben de wedstrijd onder controle gehad. Ook de nul gehouden. Dat is ook belangrijk. We zijn op de goede weg en hebben ons kunnen voorbereiden op wat er gaat gebeuren."

De verdediger was het niet eens met de opmerking dat de rode kaart ideaal was met oog op de wedstrijd van dinsdag. "Om getest te kunnen worden was het beter geweest om tegen elf man te spelen", zo gaf hij aan. "Maar het is wat het is. Uiteindelijk hebben we het goed gedaan. Aan die rode kaart kunnen wij zelf toch niets doen. Het belangrijkste waren uiteindelijk de drie punten."




Discussieer mee op de forums


Tags

ramalho compacter espn heracles kalm tegenkrijgen voorbereiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage