Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'We zijn weer drie punten dichterbij het kampioenschap'

16 februari 2024 23:18

In gesprek met ESPN kreeg Peter Bosz de vraag wat voor gevoel hij had na de winst tegen Heracles. "We zijn weer drie punten dichterbij het kampioenschap", aldus Bosz. "We hebben met minimale inspanning het resultaat kunnen halen. Al vrij snel kwamen we tegen tien man te staan en dan moet je zorgen dat je de wedstrijd snel beslist. Dat deden we helaas niet. Het bleef lang 1-0, ondanks dat we wel al die kansen kregen. Na die tweede was het uiteindelijk beslist."

Gevraagd werd aan Bosz hoe hij ervoor gaat zorgen dat de ploeg in een paar dagen tijd weer mee kan in de intensiteit van de Champions League. "Dat lukt je niet in een paar dagen. Daar heb je een heel seizoen voor en in eerdere wedstrijden waarin dat nodig was, hebben wij dat ook gedaan", zo gaf hij aan. "Dat zit in deze ploeg en dat zullen wij dinsdag ook weer moeten oproepen."

De trainer verwacht dat Ismael Saibari dinsdag weer inzetbaar zal zijn. "Ik heb hem erbij gepakt voor het geval het nodig zou zijn deze wedstrijd, want dan had ik hem zeker gebracht. Het was gelukkig niet nodig, dus we hebben hem op de bank kunnen houden", zei hij daarover. "Of Johan Bakayoko weer kan spelen, weet ik echt niet. Ik ben geen dokter, dus ik weet het echt niet."




Discussieer mee op de forums


Tags

bosz dichterbij bakayoko dokter espn heracles intensiteit ismael minimale saibari

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage