Transparent
Inloggen
Sluiten

Borussia Dortmund dit seizoen wisselvallig in competitie, maar verraste in Champions League

18 februari 2024 21:53

Borussia Dortmund kent tot nu toe een zeer wisselvallig seizoen. De ploeg liep in de helft van het aantal wedstrijden in de Bundesliga tegen puntverlies aan en laat met name in uitwedstrijden regelmatig punten liggen. Momenteel lijkt het met RB Leipzig de strijd aan te moeten gaan voor het laatste ticket voor de Champions League.

Juist in het Miljardenbal wist het dit seizoen wel te verrassen. In een loodzware groep met Paris Saint-Germain, AC Milan en Newcastle United eindigde het als groepswinnaar. Alleen het uitduel tegen PSG eindigde in een nederlaag, terwijl op bezoek in Milaan en Newcastle wel werd gewonnen.




Tags

dortmund wisselvallig newcastle bundesliga groepswinnaar leipzig milaan milan miljardenbal psg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage