Transparent
Inloggen
Sluiten

Hirving Lozano: 'Ik ben trots om terug te zijn in Eindhoven'

19 februari 2024 11:50 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Hirving Lozano: "Ik ben trots om terug te zijn in Eindhoven"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad heeft Hirving Lozano aangegeven blij te zijn dat hij weer bij PSV speelt. "Ik ben trots om terug te zijn in Eindhoven. Dit is een plek die voor altijd als mijn tweede thuis zal voelen", aldus Lozano. "Het is jammer dat ik Érick Gutiérrez net gemist heb, maar bijvoorbeeld Luuk de Jong, Marcel Brands, Mart van den Heuvel en Mauro Júnior zijn voor mij ook belangrijk."

De aanvaller kijkt er naar uit om weer op de platte kar te mogen staan. Iets wat hij in 2018 ook al meemaakte. "Dat was ongelooflijk en daar wil ik nog een keer op staan. Het is dit seizoen mogelijk, want we hebben een behoorlijke kloof kunnen maken", zo geeft hij aan. "Toch moeten we waakzaam blijven, want de weg is nog lang. En we willen ook in de Champions League iets moois bereiken. Dat is toch de vitrine waar de hele voetbalwereld naar kijkt en waar je deel van uit wilt maken."

Of hij volgend jaar nog voor PSV speelt als hij zekerheid heeft van deelname aan de Champions League heeft, weet hij nog niet. "Het is een doel om daar weer te zijn, maar met het volgende voetbaljaar ben ik op dit moment nog niet bezig. Er zijn nu wat blessures in onze selectie, waardoor ik het nu waar moet maken. Dit ogenblik telt, de rest zien we later wel", zegt hij daarover. "Ik ga met mijn gezin in de verre toekomst terug naar Mexico, dat staat vast. Daar willen we straks ons leven gaan leiden, maar als voetballer leef je in het moment en nu ben ik voluit met PSV bezig. Hier werken mensen die echt interesse hebben in je als mens en daarom wilde ik ook terug."

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

lozano brands gutierrez heuvel jong kloof leef mauro meemaakte mexico ogenblik platte vitrine waakzaam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Vind het altijd bijzonder dat zelfs spelers als Lozano zich "niet willen uitspreken over volgend seizoen". Beetje tegenstrijdig ook, de ene keer is die verliefd en tegelijkertijd weet hij niet zeker of hij blijft of niet.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Klopt, maar dat is toch het hedendaagse voetbal denk ik inderdaad. Dat is nou eenmaal anders dan jaren terug. Maar ik verwacht dat Hirving wel gewoon nog een jaar zal blijven, en dan misschien naar de VS vertrekt.
+1/-0

3 maanden geleden
Ik denk dat er gewoon heel veel spelers realistisch zijn en gewoon per seizoen kijken welke kansen er zijn een op basis daarvan een keus maken.
En dus midden in het seizoen niets kunnen zeggen.

Dat heeft niet perse iets te maken met of iemand het naar zijn zin heeft of de intentie heeft te vertrekken. Puur alle opties open houden.
+1/-0

3 maanden geleden
Wij zijn ook trots dat je terug bent gekomen. Nu nog de vorm terugkrijgen en vlammen. We hebben je meer dan hard nodig de komende periode.
+1/-0

3 maanden geleden
Ik ben heel blij dat hij terug is, en trots dat hij graag terug wou komen terwijl er ook andere opties waren. Dat hij geen garanties geeft voor volgend jaar lijkt me reeel, in het voetbal weet je nooit en hij komt langzaam op leeftijd. Spelers als Saibari en Baka kunnen dingen nog wel even uitstellen om verder te groeien, voor hem is dat niet echt van toepassing.

Dat hij minder speelt klopt op zich wel, maar is ook relatief. Vrijdag legde hij hem twee keer panklaar voor Luuk en twee keer op Pepi. Als zij scherper waren geweest / de keeper minder dan had hij 4 assists gehad met hetzelfde spel en dan dus wel een prima wedstrijd gehad. Bij assists blijf je natuurlijk afhankelijk van de ander, als die er niks mee doet is je assist ook waardeloos.
+3/-0

3 maanden geleden
Die laatste zin. Dat maakt het verschil tussen ons en andere topclubs in Nederland. En daar mogen we best trots op zijn.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage