Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'Nu hebben we de VAR een keer mee'

21 februari 2024 00:35

Joey Veerman kreeg in gesprek met RTL 7 de vraag of hij terecht vond dat hij werd uitgeroepen tot Man of the Match. "Het ging wel lekker ja vandaag. Ik stond ook wel aan de basis van die penalty, dus het ging denk ik wel goed", aldus Veerman. "Wij hebben het eigenlijk helemaal niet beleefd alsof deze uitslag terecht is. Donyell schiet em vanuit een onmogelijke hoek binnen, dat was gewoon een heel mooie goal. Wij krijgen in de eerste helft drie of vier opgelegde kansen en die moet je op dit niveau maken. In de tweede helft hebben wij de druk er vol opgehouden en eigenlijk alleen maar de bal gehad. Maar het kan zijn dat ik een ander beeld van de wedstrijd heb."

Veerman vond dan ook dat PSV recht had op meer. "Voor mijn gevoel hebben wij wel wat grotere kansen gehad dan zij en kom je een beetje ongelukkig achter. Dat was gewoon heel jammer", zo gaf hij aan. "Gelukkig komen we terug op 1-1. Wij hebben gewoon een team dat zich terug kan knokken en dat is gewoon heel knap."

De middenvelder kreeg de vraag wat hij van de penalty vond. "Ik stond erachter. Ik had eigenlijk het idee dat het geen strafschop was en hij em terug zou draaien. Maar ik kon het niet heel goed zien", zei hij daarover. "Maar aan de reactie van Hummels te zien leek het wel alsof die op de bal was. Laat ik verder maar niks over de VAR zeggen, want dat hebben we afgelopen week wel weer gezien. Nu hebben we em een keer mee en dat is voor ons wel lekker. Maar de VAR is in het leven geroepen om de juiste beslissing te maken en dat vergeten ze wel eens te doen."
Discussieer mee op de forums


Tags

veerman var joey hummels match onmogelijke opgehouden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage