Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Ik had toch gehoopt dat we met een overwinning weg hadden kunnen gaan'

21 februari 2024 00:43

In gesprek met RTL 7 noemde Peter Bosz de wedstrijd vooral een intense wedstrijd. "Ik had toch gehoopt dat we met een overwinning weg hadden kunnen gaan. In de eerste helft hebben we een paar grote kansen gehad. In de tweede helft niet echt meer, maar wel een paar keer dat je die bal net niet goed heeft", aldus Bosz. "Het zat er dus niet in."

Bosz kreeg de opmerking dat de analisten het duel zeer rommelig vonden. "Dat komt omdat je allebei heel hoog druk zet en je weinig tijd aan de bal kreeg. In de opbouw wil je de bal niet verliezen en dan ziet het er rommelig uit", zo gaf hij aan. "Dat ligt denk ik ook aan het veld, want ik zag iedereen wegglijden. Ook daarin wil je dan niet teveel risico nemen, dat speelt allemaal wel mee."

De trainer kreeg de vraag waar hij het meest tevreden over was. "Vooral dat we qua intensiteit meekonden, want het was echt een heftige wedstrijd", zei hij daarover. "Achterin stonden we ook goed. Het druk zetten ging in het begin nog niet goed. Toen zijn we het gaan omzetten en ging het daarna beter. Bij vlagen hebben we ook goed voetbal gespeeld, maar in de eindfase was het dan net niet goed. Dat had wel beter uit gespeeld kunnen worden."
Tags

bosz rommelig intense intensiteit meekonden omzetten opbouw vlagen wegglijden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage