Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'Voor mij persoonlijk was het een speciale avond'

21 februari 2024 01:18

Donyell Malen gaf in gesprek met RTL 7 aan genoten te hebben om terug te keren in het Philips Stadion. "Voor mij persoonlijk was het een speciale avond. Dit scenario was natuurlijk ook wel mooi. Het resultaat is niet top, maar het gaat over twee wedstrijden", aldus Malen.

De aanvaller opende in de eerste helft de score. "Ik weet niet eens door wie die werd aangeraakt, maar via de lat ging ie erin. Dat was wel een mooi moment", zo gaf hij aan. "Ik heb hier zolang gespeeld. Als je dan weer terug komt, is het wel zo netjes voor de fans die mij zo lang hebben gesupport om niet in hun gezicht te gaan juichen."

Voor Malen voelde het ook echt weer als thuis komen. "Ik heb net nog lang gezeten bij de materiaalmensen en de mensen die het team ondersteunden. Het voelt echt alsof je jouw familie die je lang niet meer hebt gezien weer terugziet. Dat was wel mooi", zei hij daarover.
Tags

malen aangeraakt gesupport materiaalmensen ondersteunden terugziet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage