Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mohamed Nassoh twijfelt over aanbieding PSV'

23 februari 2024 09:39 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Mohamed Nassoh twijfelt over aanbieding PSV"; image source: Pro Shots

Het is nog onduidelijk of Mohamed Nassoh zijn aflopende contract bij PSV gaat verlengen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De aanvoerder van PSV kan zijn handtekening zetten onder een verbintenis tot de zomer van 2027 en kan dan eventueel volgend seizoen worden verhuurd aan een club in de Eredivisie, maar zelf twijfelt hij over de aanbieding. Mister Jong PSV is toe aan een volgende stap en kan er ook voor kiezen om transfervrij naar een andere club te vertrekken.

Nassoh speelt sinds zijn zevende in de jeugdopleiding van PSV en verbrak onlangs het record van meeste wedstrijden voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. De teller voor de middenvelder staat inmiddels op 94 wedstrijden, waardoor hij normaal gesproken dit seizoen ook voorbij de grens van 100 duels zal gaan.

De middenvelder maakte in november van vorig jaar bovendien zijn debuut in het Olympisch elftal van Marokko en maakt daardoor kans om komende zomer deel te nemen aan de Olympische Spelen in Parijs. Nassoh wacht nog wel altijd op zijn eerste wedstrijd bij de A-selectie. Vooralsnog maakte hij nog geen enkele keer deel uit van de wedstrijdselectie.

Meer op ED.nl




Tags

nassoh twijfelt jong eredivisie marokko mister parijs verbrak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Ik zie hier toch een patroon in. Waarom lukt het PSV niet om deze jonge talenten zo snel mogelijk te strikken en dit soort onnodige gezeik te vermijden. Ik heb toch het idee dat er bij PSV een gevoel/bubbel heerst van "hij mag blij zijn dat die bij ons speelt en het komt wel goed". We leven nu echter in een heel andere wereld, er zijn overal kapers in de kust en er is overal geld. Geef die jongens vroeg duidelijkheid en een goed pakket ipv iedere keer weer achter de feiten aanlopen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ja, want de gemiddelde Eredivisie ploeg geeft meer geld dan PSV. Allemaal money money money :denk
+1/-2

3 maanden geleden
Ergens begrijpelijk. 21 jaar en zal worden verhuurd voordat hij wellicht een kans zal krijgen bij PSV-1. Ik kan mij voorstellen dat hij er wellicht dan voor kiest om naar een Eredivisieclub te gaan om daar voor zijn kans te gaan en evt iets op te bouwen.
Daarentegen is een 3 jarig contract bij PSV ook wel een teken van vertrouwen voor een 21 jarige speler uit Jong PSV.
+2/-1

3 maanden geleden
Interessante speler. Verdiend een kans
+1/-2

 
3 maanden geleden
In plaats van wie? Je hebt nu Schouten, Veerman, Saibari, Tillman en Til die al moeten strijden om drie (of soms vier) plekken. Dan heb je verder nog Mauro, Babadi en Land in de A-selectie en ook nog Van Aanholt die op het middenveld kan invallen.

En ja, komende zomer gaan er ongetwijfeld spelers vertrekken. Alleen dan worden er spelers voor teruggehaald die de ploeg vanaf de bovenkant versterken in plaats van een speler toevoegen aan de selectie die wellicht ooit het niveau zal halen om van waarde te kunnen zijn.

Laat het hem maar zien op huurbasis ergens in de Eredivisie. En als hij dat niet zitten, is het ook zijn goed recht. Maar op dit moment heeft hij helemaal niets te zoeken bij de A-selectie.
+1/-0

3 maanden geleden
PSV moet veel harder worden met dit soort gezever. Onderhandelen? Natuurlijk, maar tot hier. En als je daar niet mee akkoord gaat, dan zoek je maar een club die wel aan jouw eisen wil voldoen.
Jammer als zo'n knul dan twee of drie jaar later ergens anders doorbreekt. Er zijn ook genoeg voorbeelden dat er vervolgens nauwelijks nog een carriere volgt (Sam Lammers recentelijk nog).
+4/-1

3 maanden geleden (gewijzigd)
Niet goed genoeg, duidelijk. Recordspeler bij Jong, nog nooit bij de a selectie. Speelt als Nederlander voor Marokko en niet voor oranje, zegt ook wat over zijn kwaliteit. Niet iedere speler van Jong is goed genoeg voor de hoofdmacht, daar spelen ook waterdragers.
+7/-1

3 maanden geleden
100 wedstrijden in Jong = geen PSV-1 materiaal. Bedanken voor bewezen diensten en doorselecteren.
+3/-0

3 maanden geleden
In vraag me in ieder geval af of deze jongen dan de aanvoerdersband (voorbeeldfunctie) moet (blijven) dragen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Waarom zou hij geen voorbeeldfunctie hebben dan?
+1/-0

 
3 maanden geleden
Een jeugdspeler die twijfelt of hij wil blijven terwijl hij een aanbieding krijgt vind ik geen voorbeeld.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Een 21-jarige speler die op een hoger niveau wil spelen. Volgens mij ben je dan een vrij goed voorbeeld voor iedere jeugdspeler als je tot die leeftijd je stinkende best doet in de jeugdteams en daarna weloverwogen wil nadenken wat voor jouw toekomst het beste is.
+1/-0

3 maanden geleden
SV moet zich duidelijker en zakelijker (harder) opstellen vwb contracten van de "talenten". Hij is dacht ik inmiddels al 21 dus geen talent meer. Echte talenten zijn dan al doorgebroken. Beste voor hem en PSV is om afscheid te nemen en door.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Blijkbaar biedt PSV toch een 3 jarig contract aan, dan zien ze er toch iets in. Kan me niet voorstellen dat ze die duur aanhouden als het alleen is om een transfersom te kunnen vragen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Je weet dat Saibari ondertussen al 23 is? Die heeft vorig seizoen een handvol wedstrijden gespeeld op de, voor hem, verkeerde positie en werd op de fora afgeschreven. Vervolgens had hij een prima jeugdtoernooi in Afrika en nu is hij echt doorgebroken en is men op diezelfde fora veel lyrischer over hem.

Nou volg is jong PSV niet, dus heb ik geen idee hoe goed Nassoh is, maar om op basis van de 21 jarige leeftijd hem af te schrijven en te stellen dat 21 "te oud" is om nog een talent te zijn raakt wmb kant nog wal.
+2/-0

3 maanden geleden
Lijkt er op dat ook hier het voorstel van contractvrrlenging van PSV erg laat aan de speler gedaan is.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage