Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV doet Isaac Babadi geen nieuw voorstel meer'

24 februari 2024 22:12 - ESPN
Foto: Pro Shots

"PSV doet Isaac Babadi geen nieuw voorstel meer"; image source: Pro Shots

PSV gaat Isaac Babadi geen nieuwe aanbieding meer doen. Dat zou Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart hebben laten weten in gesprek met Hans Kraay jr., zo liet hij weten bij ESPN. "Als hij bij PSV wil blijven, zal hij of zijn entourage zelf naar PSV moeten komen", zo zei Kraay jr. "Stewart hoopt heel erg dat Babadi voor drie of vier jaar tekent en hij heeft een uitstekende aanbieding gedaan. PSV is ook bereid om hem voor een jaar te verhuren als hij in de komende tijd weinig aan spelen komt, maar ze gaan geen aanbieding meer doen."
Discussieer mee op de forums


Tags

babadi isaac kraay stewart earnest entourage espn hans

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Wat een soap. Ben wel klaar met die jongen en zijn “entourage”. Het is graag of traag.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Volgens mij wil hij zelf echt blijven maar zijn broer die zijn zaakwaarnemer is blijft steeds moeilijk doen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dan ben je een slechte zaakwaarnemer
+4/-0

 
3 maanden geleden
Helemaal met je eens, ik ben ook van mening dat je nooit je familie als zaakwaarnemer moet nemen en een zaakwaarnemer moet voor jou als voetballer het beste er uit slepen, niet voor zich zelf.
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Niks mee te maken, het is 1 kamp Babadi. Wordt tijd dat hij dan maar eens een grote jongen wordt en zelf beslist wat hij gaat doen. Dan heeft zijn entourage zich te schikken.
+7/-0

3 maanden geleden
Eindelijk het bericht dat PSV op de rem trapt. Wat hebben we ons laten piepelen. Tot hier en niet verder. 2 maanden te laat. Maar liever laat dan nooit.
+2/-0

3 maanden geleden
Die gaat in de aankomende weken bijtekenen.
+3/-0

3 maanden geleden
Ik weet niet wat we van die jongen kunnen verwachten als hij wel zou blijven? Natuurlijk een groot talent en het ziet er hartstikke frivool uit(Wijnaldum?).
Maar wat als hij dan toch weer op de bank komt? Of als hij kritiek krijgt op acties net als gisteren, balletje achter het standbeen in de eigen zestien en een slordige eindpass in een kansrijke overtalsituatie. Krijgen we dan weer heel die soap met "die zaakwaarnemers" en verkloot hij de sfeer in de selectie.
En ik zeg niet dat het zo is he want ik ken die jongen helemaal niet.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik begrijp wat je zegt maar als die jongen gewoon goed blijft spelen en zich blijft ontwikkelen hoeft hij niet bang te zijn voor de bank.
+1/-0

3 maanden geleden
Altijd lastig met een jongen die doorbreekt rond z'n achttiende en een hele Afrikaanse familie die hem als inkomstenbron ziet. Maar PSV heeft hier zichzelf qua timing in een moeilijke positie gebracht. Deze opstelling was vóór de winterse transferperiode wat sterker geweest. Je zou hopen dat de dossiers Aissati, Reis, Labyad en Bakkali ons clubke wat slagvaardiger maken in vergelijkbare situaties.
+2/-0

3 maanden geleden
Goed om een streep te trekken, al kan ik me voorstellen dat een deadline erbij wat toe kon voegen. Bijvoorbeeld voor 1 april beslissen. Geen beslissing? Dan gaan we ervan uit dat je vertrekt. En dan zou ik hem ook geen minuut meer laten spelen. Nu zie ik het als rekken, rekken, rekken. En na afloop van het seizoen: euh, ik blijf tóch niet. Isaac: kies gewoon. Ik hoop dat ie blijft, maar geloof er niets van.
+2/-0

3 maanden geleden
Gisteren op TV een mooie uiteenzetting van het verschil tussen een zaakwaarnemer en spelers makelaar. Waarbij die laatste vooral met de speler leurt voor financieel gewin, terwijl bij de zaakwaarnemer het sportieve plaatje voorop komt.

Kennelijk heeft Isaac een spelersmakelaar.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage