Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'We moesten de tegenstander geen enkele hoop op een resultaat geven'

24 februari 2024 22:52

In gesprek met ESPN kreeg Luuk de Jong de vraag met wat voor gedachte PSV aan de wedstrijd was begonnen. "We moesten weer vol gas gaan geven vandaag om de tegenstander geen enkele hoop te geven om een resultaat te kunnen halen. Dat hebben we in de eerste helft laten zien", aldus De Jong. "Wij kwamen hier maar met één doel en dat was winnen. Soms werden we wel iets te arrogant en het te makkelijk ging. We moeten effectief blijven spelen, waardoor we tot nog meer kansen en doelpunten komen."

Gevraagd werd aan de spits of hij baalt dat hij werd gewisseld na zijn hattrick, omdat hij anders nog meer had kunnen scoren. "Nee", gaf hij direct aan. "Ik sta maar met één doel op het veld en dat is wedstrijden winnen. Natuurlijk is het voor mij heerlijk om die doelpunten te maken. Het is fantastisch dat ik nu bovenaan de topscorerslijst sta, maar voor mij staat winnen voorop."

De Jong kreeg de opmerking dat hij asociaal hard kan koppen, maar wel te beschaafd als speler is. "Maar als team bereik je daar uiteindelijk wel het meeste mee", zei hij daarover.
Discussieer mee op de forums


Tags

jong arrogant asociaal beschaafd effectief espn hattrick topscorerslijst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage