Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Bakayoko: 'Mijn doelpunten heb ik aan Luuk te danken'

24 februari 2024 23:17

In gesprek met ESPN kreeg Johan Bakayoko de vraag of hij er een beetje tegenaan zat te hikken omdat hij een paar wedstrijden niet had gescoord. "Het was een beetje tegen mijn natuur in, omdat ik teveel wilde. Dat lukt dan niet en dan zit het in je hoofd. Daar moet je dan gewoon goed mee omgaan", aldus Bakayoko. "Dan praat je met de trainer, je familie. Gewoon rustig proberen te blijven en je er niet druk om maken."

De aanvaller gaf daarbij aan dat hij beide doelpunten aan Luuk de Jong had te danken. "Normaal bleef ik altijd een beetje achter mijn man, maar nu probeer ik meer in beweging te zijn. En dat is nu de tweede keer dat ik zo scoor", zo gaf hij aan.

Bakayoko was het eens met de kritiek die Peter Bosz over hem had. "Ik merk dat ik nog niet de dingen doe waardoor ik op mijn beste kan zijn. Ik moet heel snel leren hoe ik moet omgaan als ik tegenover twee man speel", zei hij daarover. "Dat proces probeer ik gewoon zo snel mogelijk aan te gaan. Dat gaat niet altijd super goed, maar ik probeer wel gewoon het beste er van te maken."

De Belgisch international kreeg de opmerking dat hij twee keer scoort en alsnog een draai om zijn oren krijgt van de trainer. "Maar daarom staan wij dus eerste", reageerde hij daarop. "Het heeft geen zin om alleen maar naar de positieve dingen te kijken. We kunnen allemaal voetballen en hebben allemaal kwaliteiten. Als er dingen zijn die niet goed zijn, moet je zorgen dat die dingen wel goed gaan zodat we zo min mogelijk minpunten hebben. Ik vind het wel fijn als de slechte punten ook worden aangetoond."
Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko danken bosz espn hikken jong natuur scoor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage