Transparent
Inloggen
Sluiten

Opnieuw nederlaag voor Jong PSV in slotfase

26 februari 2024 22:03
Foto: Pro Shots

Opnieuw nederlaag voor Jong PSV in slotfase; image source: Pro Shots

Jong PSV is maandagavond in de Keuken Kampioen Divisie onnodig onderuit gegaan. In het thuisduel tegen FC Dordrecht was de ploeg van Wil Boessen vrijwel de gehele wedstrijd de betere en kreeg ook de meeste kansen, maar opnieuw ging het in de slotfase mis na een ketser in de verdediging. Vanuit de A-selectie waren Shurandy Sambo en Armel Bella-Kotchap aangesloten en zij speelden de gehele wedstrijd.

De ploeg kende ook een debutant. Twintig minuten voor tijd kwam Ayodele Thomas binnen de lijnen en maakte daarmee zijn eerste minuten in het betaald voetbal. De 16-jarige aanvaller werd afgelopen zomer overgenomen uit de jeugdopleiding van Feyenoord.

Opstelling Jong PSV: Schiks, Sambo, Bella-Kotchap, Egan-Riley (83' Dams), Jansen, Van den Heuvel (83' Gilbert), Nassoh, Jimenez, Abed (71' Thomas), Uneken, Bars
Discussieer mee op de forums


Tags

jong bella kotchap sambo abed armel ayodele bars boessen dams dordrecht egan feyenoord gilbert heuvel jansen jimenez ketser nassoh riley schiks uneken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Wederom na minuut 8o een doelpunt tegen.En de manier waarop was weer tenenkrommend.Vanuit de verdediging een
inspeelpass op een middenvelder (Nassoh?) die de bal verliest en met 1 pass komt de aanvaller voor de keeper en maakt de 0-1.Scherpte bij de middenvelders en aanvallers ontbrak ook anders had PSV zeker 3 doelpunten gemaakt.De laatste plaats in de KKD komt in zicht.Zou toch wel een schande zijn als JPSV als laatste eindigd.Positief is dat Bella Kotchap een hele wedstrijd probleemloos speelde.Sambo deed het ook niet onverdienstelijk.Schiks keepte een prima wedstrijd.
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Dit klopt niet. Ik heb gisteren gekeken. Cj Riley speelde een slechte tweede helft en was verantwoordelijk voor zowel het balverlies als het daarna niet adequaat verdedigen. Riley speelde de bal compleet verkeerd in, de bal werd onderschept ruim voordat hij bij Nassoh kwam omdat het een slechte/domme inspeelpass was. Vervolgens stapt Riley verkeerd in op de aanvaller en laat zich kinderlijk eenvoudig omspelen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
CJ Riley speelde basis, viel niet in. Hij werd wel gewisseld...
+1/-0

 
2 maanden geleden
Je hebt gelijk, hij was me de eerste helft niet opgevallen. Ballen werden voornamelijk weggewerkt aan de kant van Kotchap. Dacht daardoor dat hij er de tweede helft pas was ingekomen.
+1/-0

2 maanden geleden
Had ook prima 5-5 kunnen zijn geworden.
+1/-0

2 maanden geleden
Mentaal dingetje, concentratie verslapt voordat de wedstrijd afgelopen is. Iets wat de technische staf toch maar moet oplossen, dit is nu al heel het seizoen een probleem.
+1/-0

2 maanden geleden
Ben eigenlijk erg benieuwd hoe Boessen er intern opstaat. Hoe je een trainer van Jong PSV uberhaupt beoordeelt? Ik snap dat het vooral draait om de juiste opleiding bieden voor grotere talenten maar iedere keer lees ik toch zaken die vaker terug lijken te komen. Slecht verdedigen, tegengoal(s) in de laatste fase etc..... Iemand een idee?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik kreeg de indruk dat hij vooral was aangesteld omdat hij de enige binnen PSV was met de benodigde papieren toen Ramzi vrij onverwachts vertrok. Los van Faber, maar dat is als hoofd opleidingen uiteraard niet te combineren.

Binnen PSV wordt vooral Lucius gezien als een groot trainerstalent en zien ze in hem een toekomstige hoofdtrainer, maar hij wordt al een paar jaar geweigerd door de KNVB voor de UEFA Pro-opleiding, waardoor hij niet als trainer van Jong voor de groep mag staan.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik zou ook verwachten dat je bij het beloften-elftal ook een veelbelovende trainer voor de groep probeert te krijgen. Wil Boessen is wellicht een sympathieke man, heeft ook veel wedstrijden voor mijn jeugdliefde Fortuna Sittard gespeeld, maar er staat dan toch iemand anders voor de groep als wanneer daar een Van Bommel, Van Nistelrooij of (zelfs) Adil Ramzi staat. Als je dan ook niet presteert en inderdaad steeds dezelfde fouten blijft zien, vraag ik me ook af of hij er positief op staat of niet. Doordat je niet kan degraderen is het allemaal wel erg vrijblijvend en zonder verdere druk op de ketel, maar het is al een paar jaar huilen met de pet op.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Het lijkt er idd. op dat er te weinig druk op het resultaat gelegd wordt. Mijn ervaring is als dat er niet is bij de spelers het niveau, zeker tegen het einde, lager is. Mentaal bepaalt zeker 40 tot 50% de prestatie van een speler en team.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Met jouw laatste zin ga je wel de fout in en beoordeel je Jong PSV puur op de prestaties, terwijl het doel van Jong PSV (en iedere andere Jong ploeg) nog steeds is om vooral spelers af te leveren voor de A-selectie. Daar zijn ze de afgelopen jaren glansrijk in geslaagd als je ziet wat er allemaal is doorgestroomd.
+1/-0

Paulinho01 (geschorst)
2 maanden geleden
Wesley Hoedt speelt momenteel bij Watford. Redelijke CV, 29 jaar. Kan nog simpel 4 jaar mee. Salaris moet te overzien zijn. Zag hem dit weekend spelen. Wellicht voor psv nog een optie.
+1/-0

2 maanden geleden
Talentontwikkeling moet samen gaan met presteren.Als dat allemaal te vrijblijvend is dan is dat geen goede basis.Plus de steeds terugkerende fouten die gemaakt worden dan is de conclusie dat deze jong spelers geen ontwikkeling laten zien.De ranglijst is niet leidend maar om onderaan te eindigen als JPSV is toch ook niet de bedoeling.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Wetende dat jij jong als geen ander hier week in week uit volgt kan ik niet anders dan jou dik gelijk geven.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik niet, jong moet jaarlijks een of twee doorstromers afleveren, dan blijven er nog 15 over die minder kunnen zijn.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Er zitten er heus wel twee bij die kunnen doorstromen, die winnen helaas met zijn tweeen geen wedstrijden die door de andere negen verprutst worden maar vallen toch wel op om een kans te krijgen
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage