Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong Speler van de Maand in Eredivisie

1 maart 2024 17:22 - Eredivisie CV
Foto: Pro Shots

Luuk de Jong Speler van de Maand in Eredivisie; image source: Pro Shots

De Eredivisie CV heeft bekend gemaakt dat Luuk de Jong is uitgeroepen tot Speler van de Maand van februari. Op basis van statistieken van Opta en stemmen van de fans bleek de aanvoerder van PSV de beste over afgelopen maand. De Jong kwam afgelopen maand tot vijf doelpunten en gaf twee assists.

De Jong toont dit seizoen ook weer aan een veelzijdige spits te zijn aangezien hij zes doelpunten maakte met zijn linker, acht met zijn rechter en acht met zijn hoofd. Vooral koppend steekt hij er bovenuit in de Eredivisie omdat hij minstens vijf kopgoals meer heeft gedaan dan iedere andere speler in de Eredivisie.

Logischerwijs staat De Jong ook in het Elftal van de Maand. Daarin wordt hij ook vergezeld door Sergiño Dest en Jerdy Schouten.

Meer op Eredivisie CV




Discussieer mee op de forums


Tags

jong eredivisie dest jerdy kopgoals opta schouten veelzijdige vergezeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Terecht (alles verder is overbodig).
+3/-0

2 maanden geleden
In de laatste 34 Eredivisewedstrijden van PSV 30 doelpunten en 11 assists. Wat een rendement!
+4/-0

2 maanden geleden
Beste spits van de eredivisie. (een of andere pannenkoek denkt daar anders over)
+2/-0

 
2 maanden geleden
Er zijn wel meer van die pannekoeken! Deze man is gewoon de beste spits die we kunnen hebben. Een meester in het druk zetten en als hij eens een keer niet scoort dan geeft ie wel een assist. Dit alles is meteen de zwakke punten van bijvoorbeeld Brobbey, Pavlidis en Gimenez, als zij niet scoren dan blijft er weinig van ze over. Dus de conclusie is dat Luuk veruit de beste en meest waardevolle spits in de Eredivisie is.
+1/-0

Paulinho01 (geschorst)
2 maanden geleden
Held! Verdient een standbeeld!
+3/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage