Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV TV Special | Bijpraten met Memphis

2 maart 2024 09:37 - PSV TV
Tags

bijpraten special

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Mooi interview, natuurlijk wat clichés erin, maar dat hoort er een beetje bij. Zou het mooi vinden als hij nog een keer terugkomt, nog 1 of 2 jaar knallen.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik zie hem liever in het veld dan voor de camera. Maar hij zegt wel iets treffends: hij geniet van zijn leven. Dat is voor ieder persoon natuurlijk het allerbelangrijkste maar ik kan me toch niet aan de indruk onttrekken dat hij een betere carrière zou hebben gehad als hij dit niet zo zou uitdragen. Ik heb toch het gevoel dat er meer in zijn carrière had kunnen zitten(buiten Nederlands elftal). Nu vooral op de bank bij Atletico, eerder bij Barcelona in een fase dat het moeilijk ging met die club. Lyon vrij anoniem achter PSG en bij Man Utd toch wel geflopt. Zie hem ook niet terugkeren bij PSV en ik weet ook niet of dat een goede match zou zijn. Maar die oude beelden zijn wel mooi, vooral in het Philips shirt.
+1/-0

2 maanden geleden
Niet doen Memphis. The memory remains. Naar mijn idee hebben we optimaal geprofiteerd van zijn transfer, het kan niet beter worden.

Authentieke gast, gun hem het allerbeste maar laat hem lekker supporter blijven.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage