Transparent
Inloggen
Sluiten

"Inter: we praten met PSV over Robben"

22 juni 2003 10:39

Verslaggever: RvN

De adviseur transferzaken van Inter Milaan ging vanmorgen in de krant "Corriere dello Sport" uitgebreid in op de onderhandelingen van Inter. Op zich zou dat weer zo'n gerucht kunnen zijn van de beruchte Italiaanse krant, ware het niet dat Inter haar officiele website vanmorgen opent met het interview. In dat interview gaat hij op diverse namen in en laat hij weten dat Inter op dit moment o.a. met PSV, Ajax, Chievo, Valencia en diverse andere clubs in gesprek is over spelers.

'Het probleem met de Nederlandse clubs is dat zij geld willen zien en niet bereid zijn te praten over het ruilen van spelers. En op dit moment zijn die spelers te duur voor ons budget.' Op de vraag om welke speler het gaat bij PSV, liet hij weten: Arjen Robben, een jonge aanvaller, een zeer interessante jongen.

De kans dat Robben bij PSV vertrekt lijkt sowieso nihil, gezien zijn leeftijd en de wens van Robben om zich eerst verder te ontwikkelen bij PSV. Opmerkelijk is het bericht op de Inter-site echter wel.

Meer op




Tags

inter robben arjen chievo corriere dello milaan opmerkelijk ruilen transferzaken valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte