Transparent
Inloggen
Sluiten

Sergiño Dest: 'Een heerlijke goal, ik kan niks anders zeggen'

8 maart 2024 22:20

In gesprek met ESPN kreeg Sergiño Dest de opmerking dat het voor hem een perfecte avond was. "Het was een mooie avond. Ik heb een goal mee kunnen pakken en dat was een heel belangrijke. Daar ben ik wel blij mee", aldus Dest. "Ik vond het heerlijk om zo te kunnen spelen. Ik hou wel van een beetje vrijheid en ruimte, dus dit was heerlijk."

De linksback kreeg meer ruimte om op te komen omdat Malik Tillman nu naar binnen trok, terwijl normaal gesproken daar Hirving Lozano het veld breder houdt. Gevraagd werd aan Dest wat voor hem het fijnste is. "Dat als ik de bal heb, ik de ruimte krijg om de man op te zoeken", zo gaf hij aan. "Iedere linksbuiten is weer anders, maar ik hou er wel van als ik een beetje die vrije rol heb aan de zijkant."

Dest zag de beelden van zijn doelpunt voor het eerst terug. "Een heerlijke goal, ik kan niks anders zeggen", zei hij daarover. "Ik ben er ook trots op en ook blij, want ik moet nog één goal. Ik heb met Rob Maas een weddenschap dat ik voor het einde van het seizoen drie keer zou scoren, anders moet ik zijn auto met de hand wassen. En dat ga ik dus echt niet doen. Nog één keer scoren en dan moet hij mijn auto voltanken."
Discussieer mee op de forums


Tags

dest breder espn fijnste linksbuiten lozano maas malik tillman voltanken wassen weddenschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem benitez berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets izecson klompje mauro nederland oostenrijk oranje psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp teze tillman veerman weghorst xavi