Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'Je had hier makkelijk door kunnen gaan'

14 maart 2024 00:40

Joey Veerman gaf in gesprek met Ziggo Sport aan het verschrikkelijk te vinden dat PSV was uitgeschakeld. "We hebben echt een heel goede tweede helft gespeeld. Voor mijn gevoel tikten we ze echt van het kastje naar de muur", aldus Veerman. "Als je dat in de Eredivisie doet, maak je zes of zeven goals. Nu misten we echt de kracht om die keeper onder vuur te nemen. We hadden meer uit die kansen moeten halen, want je had hier makkelijk door kunnen gaan."

Gevraagd werd aan de middenvelder wat er bij PSV mis ging in de eerste helft. "We hadden gezegd dat we niet vanaf het begin achterin een op een wilden komen. Dat werktr alleen niet", zo gaf hij aan. "Na 25 minuten riep de trainer mij en zei hij dat ik door moest gaan op Sabitzer. Vanaf toen hadden wij het onder controle en kwamen zij er niet meer onderuit."

Veerman kreeg de vraag wat hij van de opmerkingen van Rafaël van der Vaart vond dat PSV zonder Veerman sowieso geen kans had om door komen. "Zeker in de tweede helft heb ik wel laten zien mee te kunnen op dit niveau", zei hij daarover. "Samen met Jerdy vorm ik ook een heel goed koppel en krijgen wij de ploeg aan het voetballen. Ik denk dat ik wel belangrijk ben voor het team."




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey eredivisie jerdy koppel muur rafael sabitzer tikten vaart vuur werktr ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage