Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV informeerde opnieuw naar Etienne Vaessen'

16 maart 2024 09:19 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV informeerde opnieuw naar Etienne Vaessen"; image source: Pro Shots

PSV heeft onlangs opnieuw geïnformeerd naar de mogelijkheden om Etienne Vaessen aan te trekken. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De huidig doelman van RKC is na dit seizoen transfervrij en is in beeld voor de rol van tweede keeper in plaats van Joël Drommel. Afgelopen zomer werd de doelman ook al nadrukkelijk gelinkt aan een transfer naar PSV.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

etienne vaessen informeerde drommel rkc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Mooie stap voor hem en voor PSV leuke doelman! Welkom!
+2/-0

 
5 maanden geleden
Een mooie stap voor hem ja en met alle respect is dat laatste slechts jouw mening. Ik vind het een misselijk figuur die ik niet bij ons wil zien.
+3/-1

5 maanden geleden
Ik vind het maar een misselijk menneke. Aan de andere kant vond ik dat ook van Noa Lang, die valt me behoorlijk mee.
Ik vraag me wel af of dit het niveau is dat we moeten nastreven, ook als tweede doelman.
+4/-1

 
5 maanden geleden
Sinds ik weet dat deze man als bewaker van Mediamarkt een winkeldief in z'n nek gevat heeft, kan ie bij mij niet meer kapot.
+4/-1

 
5 maanden geleden
Drommel is wel echt van een lager niveau in mijn ogen, oftewel een verbetering die wellicht wel kan groeien!
+1/-0

 
5 maanden geleden
Totaal oneens.
Drommel is een meer dan goeie 2e keeper. Deze Vaessen vind ik, ondanks wat hem overkomen is, een engnek.
Helemaal na het incident vorig seizoen hier in Eindhoven.
+6/-1

 
5 maanden geleden
Dat mag. Zoiets noem ik emotie. Is geen probleem heb zelf ook gevoetbald en kan gebeuren in de emotie.
+2/-0

 
5 maanden geleden
En dat tijdrekken vanaf minuut 1, is dat ook emotie?
Ik vind het een kwal.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Heb dat incident even teruggekeken. Wees eerlijk: Simons lag zich daar vreselijk aan te stellen. Toen Vaessen hem bij zijn shirt greep, sprong hij op zonder enig lichamelijk ongemak. Dat heet matennaaien, moeten we bij PSV niet willen.
+1/-0

 
5 maanden geleden
En heb je zijn interview naderhand ook teruggezien? En volgens mij raakt hij simons gewoon tegen zijn hoofd. Hard of niet doet niet ter zake.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ik moet eerst nog maar eens zien of Vaessen ook kan slagen bij Twente. Ik wil niet zeggen dat ik Drommel goed genoeg vind, maar ik vind Vaessen zeker niet beter
+1/-0

 
5 maanden geleden
Noa Lang valt mee omdat hij nooit speelt. Ik moet nog zien of hij zich kan gedragen in het veld.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Fijn dat jij dat voor mij bepaalt..
+1/-0

5 maanden geleden
2e keeper, lijkt mij voor hem persoonlijk juist geen stap vooruit. Maar ja, geld word meestal verkozen boven het sportieve.
+1/-0

5 maanden geleden
De arbeidsomstandigheden zijn van top-niveau,dus dat is wel even anders werken plus zoals je zelf al zegt het hogere loon en PSV op je curriculum is ook niet verkeerd.
+1/-0

 
5 maanden geleden
En een kans om de beker te winnen als bekerkeeper. Moge de VAR met ons zijn.
+3/-0

5 maanden geleden
In mijn ogen zeker niet beter als Drommel. Dacht dat we de lat wat hoger gingen leggen.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Dat niveau heeft geen interesse om op de bank te gaan zitten
+1/-0

 
5 maanden geleden
Geef ''dat niveau'' dan in de voorbereiding een kans om te strijden met Benitez, wiens contract ook niet heel lang meer doorloopt meen ik. Je ziet aan feyenoord (en zelfs aan ajax) hoe belangrijk je tweede keeper kan zijn.

Ik vind persoonlijk Drommel zo slecht nog niet (ja echt), maar vrees dat die jongen nooit meer een echte kans gaat krijgen bij PSV van het publiek en de media. Iedere mindere bal zal direct leiden tot verwijzingen naar eerdere fouten. Ik gun Drommel gewoon een nieuwe start en een (redelijk) schone lei, dus ik hoop dat hij vertrekt.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Maar dat is mijn punt juist ook. Spelers van het niveau Benitez willen zekerheid op speeltijd en nemen geen genoegen met een (mogelijke) rol als tweede keeper. Je merkt het nu bij Feyenoord ook. Wellenreuther blijkt voor de Eredivisie ook een uitstekende keeper te zijn en die geeft in een interview al aan dat hij niet meer op de bank plaats wil nemen als Bijlow weer fit is. Komende zomer zullen zij ook een van de twee moeten lozen.

Bij Ajax is Rulli ook al aan het mokken dat hij niet speelt en zijn plek in de Argentijnse selectie kwijt is geraakt. Het probleem met keepers is dat je daar veel minder snel wisselingen krijgt ten opzichte van veldspelers. Alleen bij blessures/schorsingen of een flinke vormdip van de eerste doelman zal de tweede keeper in actie komen.

Mijns inziens is de ideale situatie een duidelijke eerste keeper, een ervaren tweede keeper die niet in paniek raakt als hij na een paar maanden opeens zou moeten spelen en daarachter nog een jonge keeper die de potentie heeft om op termijn de eerste doelman te worden. Maar die tweede doelman moet zich wel kunnen schikken in die rol, anders krijg je weer zo'n situatie zoals destijds met Pasveer die zowel intern als extern voor onrust zorgde met zijn uitspraken.

Wat betreft Drommel ben ik het overigens volledig met je eens. Maar ook bij hem zie je dus dat hij niet nog een jaar op de bank wil zitten en weg wil.
+2/-0

5 maanden geleden
Dan zie ik liever Olij van Sparta komen. Maar of zowel Vaessen als Olij zich willen schikken naar tweede keeper achter Benitez waag ik te betwijfelen. Beide zijn goed genoeg voor eerste keeper bij bijv. Utrecht of Heerenveen.
+2/-0

5 maanden geleden
Zou een goede aankoop zijn.
+1/-0

5 maanden geleden
Vind het een prima keeper, echter vond ik m voordat hij de hoofd blessure op liep beter dan nu. Maar ik snap niet waarom PSV niet achter Olij aan gaat. Wanneer Benitez zou vertrekken zie ik binnen Nederland geen beter keeper dan hem.
+1/-0

5 maanden geleden
Er gaan ook allerlei geruchten over een mogelijk vertrek van Benitez aankomende zomer, omdat PSV graag nog iets aan hem zou verdienen. Voor de positie van eerste keeper zou ik Vaessen / Olij dan weer wat licht vinden. Drommel was bij Twente ook bij vlagen een prima keepertje, maar is bij PSV als basisspeler toch keihard door de mand gevallen.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem berg brobbey costa dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi