Transparent
Inloggen
Sluiten

'Europese top aast op komst van Johan Bakayoko'

18 maart 2024 19:20 - Patrick Berger
Foto: Pro Shots

"Europese top aast op komst van Johan Bakayoko"; image source: Pro Shots

Volgens Patrick Berger van Sky Sports azen meerdere Europese topclubs nadrukkelijk op de komst van Johan Bakayoko. De international van België is voor onder meer Liverpool, Manchester City, Chelsea, Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund een toptarget voor komende zomer. PSV zet in op de hoofdprijs en verlangt een transfersom tussen de 50 en 60 miljoen euro.
Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko azen belgie berger chelsea dortmund hoofdprijs liverpool sky toptarget

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
En dat dan voor een speler die er zogenaamd helemaal niets van zou kunnen :B
+1/-1

 
5 maanden geleden
Bakayoko heeft enorm veel potentie. Hij maakt het verdedigers heel erg lastig, maar in de eindfase gaat het bijna altijd mis. Als hij dat nou ook nog eens zou beheersen, was het een wereldtopper (geworden).
+2/-0

 
4 maanden geleden
Volgens mij is er hier niemand die zegt dat Bakayoko er niets van bakt. Wel zijn er een aantal (waaronder ik ook) die af en toe hun bedenkingen hebben. Is dat zo erg? Waar dient een forum anders eigenlijk voor?
+1/-0

 
4 maanden geleden
Dan zou ik toch eens adviseren om zijn topic of de wedstrijdpagina's een keer beter te lezen als je werkelijk gaat beweren dat niemand dat hier zegt
+1/-0

5 maanden geleden
Een hele grote strik en een ansichtkaart van eindhoven erbij.
+2/-0

5 maanden geleden
Kijk, dat gaat er meer op lijken.
Ook hier geld, de Pinokkio manier.
Bieden vanaf 80 miljoen, anders ons niet bellen.
Klaar met de Action uithangen.
+1/-0

5 maanden geleden
Off topic: ik ben wellicht wat teveel een romanticus. Dat verklaart wellicht dat ik het uitfluiten niet begrijp. Dat doe je, mijns inziens, louter als een speler z'n best niet doet. Dus niet als een speler van een jaar of twintig matig speelt. Volgens mij moet je 'm dan juist met 34.800 man keihard en langdurig aanmoedigen, toezingen.
+11/-0

5 maanden geleden
Met een goede scouting moet je met dergelijk geld je team verder kunnen uitbouwen. Vraag me niet waarom maar nog steeds twijfel ik over de slagingskans bij een grotere club van Baka. Ik had meer met Madueke maar helaas was die altijd geblesseerd.
+1/-0

5 maanden geleden
Veel potentie maar ook nog heel veel (vooral tactische) gebreken waarvan ik me afvraag in hoeverre hij die gaat verbeteren. Beweging/diepgang zonder bal is dramatisch, omschakeling matig en in zijn acties is het veel van hetzelfde (aannemen, vertraging en dan pas actie).

50-60 miljoen is wat mij betreft een no-brainer. Eerlijk gebiedt te zeggen dat ik hetzelfde dacht bij 10-15 miljoen...
+3/-1

 
4 maanden geleden
Helemaal mee eens Niki. Zwaar overroepen speler (is niet hetzelfde al een slechte speler). Maar dit soort bedragen?? Als de ‘hele top van Europa’ achter deze jongen aan zit snap ik daar werkelijk niets van. Is natuurlijk nog jong maar ik zie hem niet veel vorderingen maken. Komt op dit moment al tekort voor PSV en speelt vooral alles door gebrek aan een alternatief.
+1/-0

5 maanden geleden
50-60 mio, leuk doorverkoop percentage, dan zou ik erop doorschakelen. Zoals ook al door anderen gezegd, met dit geld kun je de selectie in de breedte verder versterken.
+1/-0

4 maanden geleden
Het zou toch helemaal van de zotte zijn als we voor Bakayoko meer vangen dan voor onze Eintovenaar? Mister tikje terug heeft toch alleen zijn leeftijd mee.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Ho Ho Ho Shevchenko blijf van de term 'tikkie terug' af heh. Die is al vastgelegd door Jorrit Hendrix, je weet wel die samen met Pablo Rosario de fans in slaap wist te sussen met het eeuwige 'tikkie terug, tikkie breed' gedoe van ze. Wat ben ik blij dat we eindelijk eens voll gass fussbal zien in de voetbalhoofdstad van NL.
+5/-0

4 maanden geleden
Vanaf 100 miljoen EUR bieden. Geen cent minder.
+1/-0

 
4 maanden geleden
nee nee, pas vanaf 352 miljoen kan er gepraat worden, geen koopjes meer hier in Eindhoven
+3/-0

4 maanden geleden
Is toch wat met onze rechter vleugel spelers. Bakayoko heeft het vertrek van Madueke (die overigens de waanzinnige 4-2 maakte tegen Leicester in de FA Cup afgelopen Zondag) meer dan goed opgevangen. Wat meer rendement zou altijd welkom zijn maar ik kan me voorstellen dat hij moeilijk te behouden is, dan maar de absolute hoofdprijs vangen (niet alleen vragen)...
+1/-0

 
4 maanden geleden
Ja vind je dat? Persoonlijk vind ik Madueke veel dreigender dan Bakayoko. Daarnaast is Madueke volgens mij sneller, heeft een beter schot en betere actie. Bij Bakayoko is het toch vaak de linksback in de ogen kijken, kwartslag tegen de klok in draaien en een tikkie terug naar Teze.
+2/-0

 
4 maanden geleden
En dan toch 13 assists over alle competities dit seizoen. Kun je nagaan als hij een keer zou voorzetten als hij nu alleen maar ballen terugtikt :denk
+1/-1

 
4 maanden geleden
Zo is het. De echte kenners hier weten het allemaal beduidend beter dan de Europese top …
+1/-0

 
4 maanden geleden
Tja, sommigen zijn vergeten dat Madueka altijd geblesseerd was terwijl Baka al het hele seizoen vol gas gaat (inclusief mee verdedigen). Bijna alle spelers zijn minder na de winterstop, en Baka dus ook....

Think twice
+1/-0

4 maanden geleden
Laat gaan laat gaan, passeert nauwelijks, net niet snel genoeg, waardeloze voorzet en een schot wat altijd net naast de rechter paal gaat...
+1/-0

4 maanden geleden
Nooit verkopen. Johan moet bij psv blijven. Voor zo'n spelers, ga je naar het stadion.
Is zeker nu al 80 miljoen euro waard.
+1/-0

4 maanden geleden
Jammer dat je geen aandelen van de Psv-academy kunt kopen, geweldige rendementen. Baka is de volgende klapper. Hij heeft zich in ruim een jaar tijd geweldig ontwikkeld. De grafiek ging steil omhoog, laatste 2 maanden iets minder, maar voetbalt heel volwassen en is een teamspeler die bijna altijd de oplossing ziet.
+1/-0

4 maanden geleden
Jonge speler, heeft echt potentie maar moet ook nog bijleren. Niks mis mee. Gaat de laatste tijd wat minder maar ja wat wil je op deze leeftijd. Mocht PSV een bedrag van 50 plus kunnen ontvangen dan gaan nadenken. Steward kan dit wel.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.833 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem berg brobbey costa dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi