Transparent
Inloggen
Sluiten

'Verplaatsen Heerenveen - PSV blijkt niet mogelijk'

21 maart 2024 18:28 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Verplaatsen Heerenveen - PSV blijkt niet mogelijk"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat de mogelijkheden zijn onderzocht om de wedstrijd tussen sc Heerenveen en PSV van donderdag 25 april te verplaatsen. PSV kan die avond mogelijk de landstitel definitief veilig stellen, maar vanwege Koningsdag in het daaropvolgende weekend is het niet mogelijk dat het duel wordt verplaatst. Er is dan te weinig politie-inzet beschikbaar, waardoor de wedstrijd op de donderdagavond blijft staan.

Indien PSV dan daadwerkelijk kampioen wordt, zal de huldiging op maandag 29 april plaats vinden. Ook vanwege Koningsdag is het niet eerder mogelijk om dat in Eindhoven plaatst te vinden. Dat scenario is momenteel bij alle instanties al vastgelegd.

Ook als PSV in de weken daarna landskampioen wordt zal het pas op maandag worden gehuldigd. Er is ook nog de mogelijkheid dat PSV al eerder kampioen wordt indien het zelf blijft winnen en Feyenoord verliest. Op welke dag PSV dan wordt gehuldigd, wordt niet gemeld.

Meer op ED.nl




Tags

heerenveen koningsdag feyenoord huldiging landstitel plaatst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Saai mocht PSV op een Donderdagavond kampioen wordt en dan een huldiging op Maandag.Huldiging moet gewoon op een Zondag.
+1/-0

2 maanden geleden
En als we nu beloven dat we ons allemaal gedragen...
+3/-0

2 maanden geleden
Welke dag dan ook... Ik wil wijlen Piet Paulusma vragen om een graad of 25, zon in combinatie met een strakblauwe hemel alsmede weinig wind. Verder mag wat mij betreft onze Engelse, of ten minste Engeltalige, gitarist ingevlogen worden. 'Rob' toch? Groet uit 072.
+1/-0

2 maanden geleden
Tegen die tijd een keer gelijk spelen. Je wilt toch thuis kampioen worden.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Het enige probleem is Feyenoord: die bivakkeren inmiddels ook in een soort niemandsland met 9 punten voor op Twente waardoor ze ook zomaar ineens tegen een zeperd zonder gevolgen op kunnen lopen. Dan gaat deze vlieger niet op.
+1/-0

2 maanden geleden
Wat is dat voor een onzin dat er pas op maandag gehuldigd wordt als we na Heerenveen uit kampioen worden? Slechte zaak. Als je op zondagmiddag thuis tegen Sparta kampioen wordt, kun je toch prima om 20:00 diezelfde avond huldigen?
+2/-0

2 maanden geleden
Typisch bureaucratisch geneuzel waaronder de spontaniteit en een deel van de feestvreugde al bij voorbaat de nek om wordt gedraaid.
Wat mij betreft vieren we een feestje op de dag dat we daadwerkelijk kampioen worden (liefst thuis uiteraard). Uiteindelijk kan er voor mij weinig op tegen de voorpret en gezonde spanning vooraf en de ontlading direct na het kampioenschap.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Helemaal eens met jou en degene boven jou, huldiging op dezelfde dag als kampioenschap! Ik kan mij nog de seventies, eighties & early nineties herinneren: eerst de spelers op het veld kampioen worden, dan de suppprters op het veld feesten (al dan niet met de spelers) en een paar uur later de rondrit per plattekar en huldiging op Stadhuisplein. En betrof het een uitwedstrijd (Venlo, 2× Groningen), dan e.e.a. een paar uurtjes later om spelers én suppprters de tijd te geven terug te reizen. Daarna werd het allemaal minder leuk, met van bovenaf geregisseerde programma's op het veld en de supporters op de tribunes en inmiddels niet eens meer op de dag van het behalen van de landstitel. Derhalve beperk ik mij tegenwoordig tot louter de wedstrijd. Het feestje gun ik, van harte overigens, de dagjesmensen.
+1/-0

2 maanden geleden
We kunnen het ook zo zien: dan hebben we dus 2x een feestje: donderdags na de wedstrijd EN maandag de huldiging
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage