Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV hervat competitie met uitduel tegen NEC

29 maart 2024 18:14

Voor PSV begint zaterdag het laatste blok aan wedstrijden met een uitduel tegen NEC. De Nijmegenaren zijn bezig aan een sterke reeks en staan momenteel op de zesde plek in de Eredivisie. NEC staat daarnaast bovendien ook in de finale van de TOTO KNVB Beker.

Voor de Eredivisie speelde PSV 42 keer eerder een uitwedstrijd tegen NEC. Tot nu toe werd er 23 keer gewonnen, eindigde het duel 13 keer in een gelijkspel en de thuisploeg was 6 keer te sterk. De grootste zege van PSV is 0-5 en dat lukte zowel in 1995/1996 als in 2002/2003.

In de technische staf van NEC is ook iemand te vinden met een verleden bij PSV, want de geboren Eindhovenaar Patrick Greveraars werkte lange tijd in de jeugdopleiding van PSV. Na twaalf seizoenen in Eindhoven vertrok hij in 2007 naar FC Porto om als assistent aan de slag te gaan. Na onder meer ook gewerkt te hebben bij Vitesse, Feyenoord en de Ghanese voetbalbond kwam hij een jaar geleden naar NEC.




Tags

eredivisie eindhovenaar feyenoord greveraars knvb nijmegenaren porto vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte