Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV ook al bezig met selectie voor komend seizoen'

30 maart 2024 09:24 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV ook al bezig met selectie voor komend seizoen"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV inmiddels ook al kijkt naar de selectie voor komend seizoen en er in elke linie wijzigingen kunnen plaats vinden. Met name in de aanval wordt gekeken naar versterking omdat er nog geen vervanger is aangetrokken voor Yorbe Vertessen en ook Johan Bakayoko waarschijnlijk gaat vertrekken.

Hirving Lozano en Noa Lang lijken als vleugelaanvallers wel bij PSV te blijven, maar om de aanval verder te versterken is Couhaib Driouech ook nog altijd in beeld. Hij leek afgelopen winterstop al dicht bij een transfer naar PSV, maar uiteindelijk wilde Excelsior niet meewerken. Ook Heerenveen-aanvaller Osama Sahraoui is door PSV bekeken, terwijl er ook nog een voor de buitenwereld nog onbekende optie voor de rechterkant in beeld is.

Op het middenveld is er vooral de vraag wat er met Malik Tillman gaat gebeuren. PSV wil de Amerikaan graag overnemen, maar Bayern München kan besluiten om hem terug te halen. In dat geval zal er een vervanger moeten komen. PSV hoopt nog altijd met Joey Veerman tot een akkoord te kunnen komen over een nieuw contract, maar dan wel zonder allerlei clausules die een vertrek mogelijk zouden maken. Bij een nieuwe verbintenis zal de international ook volgend seizoen volledig inzetbaar moeten zijn. Daarnaast wordt er ook nog gesproken met Tygo Land over een nieuw contract.

In de verdediging lijken de meeste wijzigingen plaats te gaan vinden. PSV wil graag verder met Jordan Teze, Olivier Boscagli en Sergiño Dest en zij kunnen alle drie een contractvoorstel verwachten. Ook Armando Obispo en Mauro Júnior kunnen verlengen in Eindhoven, maar daar is nog geen definitieve beslissing over genomen. Het contract van Shurandy Sambo loopt na dit seizoen af, evenals de gehuurde Patrick van Aanholt. Zij komen momenteel weinig aan spelen toe en lijken te gaan vertrekken. De situatie van André Ramalho is momenteel nog onduidelijk.

Eerder was onder meer Ryan Flamingo van FC Utrecht in beeld bij PSV en volgens het ED ligt het voor de hand dat de club zijn situatie nogmaals gaat bekijken. Flamingo kan zowel als centrale verdediger en als middenvelder uit de voeten.

Als het aan PSV ligt blijft Walter Benítez komend seizoen ook de eerste doelman en mag hij zeker niet voor een habbekrats of een aardige bieding vertrekken. Tweede doelman Joël Drommel lijkt wel weg te gaan, terwijl het nog onbekend is wat de plannen zijn met derde doelman Boy Waterman. Onduidelijk is ook nog wat er met vierde keeper Niek Schiks gaat gebeuren. Hij verlengde onlangs zijn contract, maar zal mogelijk worden verhuurd.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

flamingo aanholt armando bakayoko bayern benitez bieding boscagli contractvoorstel couhaib dest driouech drommel excelsior habbekrats heerenveen joey jordan lozano malik mauro niek obispo onbekende osama ramalho sahraoui sambo schiks teze tillman tygo utrecht veerman vertessen walter waterman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Oke, PSV wil dus wellicht Flamingo van Utrecht, Utrecht brengt net een bod uit op Matisse Didden van Roda JC. Laat dat nou net een leukere en goedkopere gok voor de breedte zijn voor PSV. Ideale speler voor naast Boscagli. 22 jaar, rechtsbenig, met leiders capaciteiten. Belg, dus Nederlands/Franstalig. Lange vent die vrijwel alle kopduels wint en een speler met hoge passzekerheid. Het is echte laatste man die stoort, de bal afpakt en hem dan inlevert bij spelers die beter kunnen voetballen en dus geen gekke dingen doet. Zit een goede kop op die jongen, goede mentaliteit. Alleen het voetballende gedeelte moet blijken of hij daar stappen in kan zetten.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Moeilijk. Enerzijds is mijn primaire reactie, top kkd, vs top eredivisie. Dat is nogal een verschil. Anderzijds een Micky vd Ven, speelt op een serieus niveau de pannen van het dak. En deze optie is een stuk goedkoper.
+1/-0

2 maanden geleden
No shit Sherlock, we zijn al bezig met de selectie van volgend seizoen? En dat toch al een maand of 3 voor de eerste training in het nieuwe jaar.

Ik snap dat journalisten toch íets moeten schrijven, maar dit stuk hadden de meeste mensen op dit forum ook kunnen schrijven. Niks nieuws gelezen!
+8/-0

 
2 maanden geleden
True. Maar als opsomming wel prima te lezen. Wel grappig om idd over een maand of 3 eens te kijken wat er van deze lijst klopt.
+2/-0

2 maanden geleden
Balletjes worden opgeworpen maar ik verwacht ook totaal andere namen.
+1/-0

2 maanden geleden
Vind het alternatieve plan van @ ForzAlex altijd de moeite waard naar te kijken en ook niks mis mee met het verstrekte info, drie maanden zijn zo verstreken en dan word er gevraagd waarom er altijd tot het laatste moment word gewacht?
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Logisch verhaal maar ik wordt niet echt vrolijk van de namen die volgend seizoen geopteerd worden als versterking (Driouech, Flamingo, Saraoui). Mochten vooral Dest en Tillman niet blijven dan het liefst weer huur van ‘kwaliteit spelers’ die zich al bewezen hebben maar op 2e plan geraakt zijn bij een echte Europese topclub. Deze jongens (kaliber Tillman, Dest) hebben bewezen een werkelijke versterking te zijn en tillen het algehele niveau naar een hoger plan. Kapitaal hebben we daarbuiten nog genoeg op het veld staan.
+3/-0

2 maanden geleden
Onze TD Stewart zou als hij met Bayern om de tafel zit ook een balletje voor de verhuur van Grayson Dettoni kunnen opgooien.Dit is een 18 jarig talent uit Bayern munchen II ,waar hij rechts centraal staat.Grote sterke jongen van 1.95 met een goede inspeelpass.Heeft zowel amerikaans als italiaans paspoort en komt momenteel voor USA U19 uit.Heeft Mathijs de ligt voor zich die pas 24 is en nog een contract tot 2027 heeft.Deze jongen heeft een contract tot 2026.Groot talent
+1/-0

2 maanden geleden
Goh. Bezig met volgend seizoen. Wat een verrassing.
+2/-0

2 maanden geleden
Alles om feyenoord op het verkeerde been te zetten, zullen binnenkort ook wel interesse hebben.
+1/-0

5 weken geleden
Een van de beste spelers willen ze dan nog verkopen: Bakayoko, ongelooflijk.
Zo'n talent willen ze van de hand doen en zo'n Mauro handhaven, kan het bijna niet geloven.
+1/-2

 
5 weken geleden (gewijzigd)
Je weet hoe het business model van PSV in elkaar steekt? Uitgaande transfers zijn een belangrijke pilaar onder ons voortbestaan
+2/-0

5 weken geleden
Nu al bezig ?? Werd tijd. Wordt een spannende transfer window. Nu al benieuwd welke namen voorbij gaan komen.
+1/-0

5 weken geleden
Fatsoenlijke verdedigers, is belangrijk. Flamingo ??
+1/-0

5 weken geleden
Er zal dit jaar een heel mooi bedrag voor transfers beschikbaar zijn, zelfs zonder uitgaande transfers. Ik hoop dat er lering is getrokken uit de malaise die in Amsterdam is ontstaan, dus blijf vooral secuur en creatief met het transferbeleid. Opportunisme ligt op de loer maar ik verwacht van Steward geen rare fratsen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte