Transparent
Inloggen
Sluiten

Wisselend succes internationals

26 april 2000 21:56

Verslaggever: RvW

Mike Franks is uitgeschakeld met het Canadese elftal u23 voor kwalificatie voor de Olympische Spelen. Tegen het sterke USA had Canada alle kans om tot de benodigde 2-0 overwinning te komen, maar het bleef op 0-0 steken. Daarmee eindigt een reeks interlands voor de vierde keeper van PSV, waarin hij zeer goed keepte, maar juist door een foutje van hem de beslissende nederlaag werd ingezet.

Nilis speelde met Belgie de gehele wedstrijd. Belgie won toch wel verrassend met maar liefst 0-2 in en tegen Noorwegen. Gert Verheijen scoorde 2 keer.

Jan Heintze speelde de gehele wedstrijd met het Deense nationale elftal en verloor verrassend thuis met 0-1 van Zweden. Ook de jongere Denen deden het slecht tegen de Zweden. Het elftal met kapser Bogelund verloor met 1-2.

Kralj won met Joegoslavie in een vriendschappelijke wedstrijd met 7-1 van een selectie van spelers uitkomend in de Joegoslavische competitie.

Andre Ooijer kwam met het Nederlands elftal niet verder dan een teleurstellend 0-0 gelijkspel. Hij speelde de gehele wedstrijd en moest daarin Frank Rijkaard zien te overtuigen dat hij mee zou moeten naar het Euro'2000.

Joonas Kolkka en Tomasz Iwan speelde vanavond tegen elkaar. De wedstrijd eindigde zoals hij begon, in 0-0. Iwan speelde de gehele wedstrijd, Kolkka werd een paar minuten voor het einde gewisseld.

Johann Vogel speelde de gehele wedstrijd met Zwitserland tegen het Duitse nationale elftal. Ook deze wedstrijd eindigde in een gelijkspel en wel 1-1.

Meer op




Tags

belgie iwan kolkka zweden benodigde bogelund canada franks gert heintze joegoslavie joegoslavische johann jongere joonas kapser kralj kwalificatie nilis noorwegen ooijer rijkaard tomasz uitkomend usa verheijen vogel zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage