Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'Tweede helft komen we echt heel slecht uit de kleedkamer'

30 maart 2024 19:12

In gesprek met ESPN kreeg Joey Veerman de vraag wat voor dag PSV had gehad. "We begonnen al niet goed. We komen dan nog wel op 1-0 en krijgen dan een aantal kansen waarvan door het seizoen heen gebleken is dat we die wel afmaken. De laatste tijd gaan ze er wat moeilijker in", aldus Veerman. "Dan komt dat moment. Of je die bal moet inspelen weet ik niet, maar ik doe het daar gewoon niet goed. Er komt daar een penalty uit en dat is volledig mijn schuld."

Veerman wilde niet mee met de opmerking dat het vooral Walter Benítez was aan te rekenen omdat hij de bal gewoon lang had moeten spelen. "Daar kun je altijd over twijfelen. Met mijn kwaliteiten moet ik die bal dan maar gewoon de tribune inschieten", zo gaf hij aan. "We komen daarna bovenbeen tegen bovenbeen. Ik had niet verwacht dat Bas Nijhuis hem zou geven, want die fluit nooit. Uiteindelijk is het gewoon mijn fout, maar hebben we daarna nog genoeg tijd om het te herstellen in de tweede helft. We komen daarna alleen echt heel slecht uit de kleedkamer."

Gevraagd werd aan de middenvelder waarom PSV het in de tweede helft niet kon omdraaien. "We kwamen gewoon echt heel slecht uit de kleedkamer. Na drie minuten staan we al achter en daarna hebben we eigenlijk geen echt grote kansen meer gecreëerd", zei hij daarover. "Een paar keer gevaarlijk uit corners. Luuk heeft dit jaar elke penalty erin geschoten, maar nu mist hij een keer. Dat kan ook gebeuren. Dan zie je dat alles een beetje tegenzit vandaag."

Veerman was het ook niet eens met de opmerking dat dit er aan zat te komen gezien de laatste wedstrijden van PSV. "We hebben bijna alles gewonnen. Dan zie je dit natuurlijk niet aankomen nee", reageerde hij daarop. "Het scoren gaat de laatste tijd wat moeilijker, maar als je dan steeds toch wint zie je niet aankomen dat je nu opeens met 3-1 verliest. We gaan hier natuurlijk met elkaar over praten. Aan de andere kant hebben we geluk dat we over drie dagen weer moeten voetballen. Iedere voetballer vindt dat fijn dat als je verloren hebt dat je na drie dagen weer mag voetballen."
Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey bovenbeen benitez corners espn inschieten nijhuis walter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi