Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Die opmerkingen trekken mijn integriteit in twijfel'

1 april 2024 16:01 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Peter Bosz: "Die opmerkingen trekken mijn integriteit in twijfel"; image source: Pro Shots

Op de persconferentie van maandag gaf Peter Bosz aan zeer geïrriteerd te zijn over de opmerkingen van Kenneth Perez dat hij toneel speelde na de wedstrijd tegen NEC. Bosz gaf tegenover ESPN aan zijn gestoord te hebben aan de houding van de spelers, maar dat geloofde Perez niet. "Mensen die dat zeggen, kennen mij niet en trekken mijn integriteit in twijfel. En dat moet je niet doen", aldus Bosz, opgetekend door De Telegraaf.

Bosz was dan ook not amused over de opmerkingen van de Deen. "Ik vind dat hoogst irritant als mensen dat zeggen. Ik speel geen spelletjes. Ik geef mijn mening", zo gaf hij aan. "Daar word ik naar gevraagd en dan zeg ik eerlijk wat ik ervan vind. Je hoeft het er niet mee eens te zijn, maar dat is mijn mening."

Ook in de nabespreking met de spelers kwamen de opmerkingen van de trainer ter sprake. "Ik praat altijd zo met mijn ploeg en ben altijd kritisch, ook als we wedstrijden hebben gewonnen. Als je dat altijd doet, dan schrikken spelers daar niet van", zei hij daarover. "Ik communiceer open met mijn spelers en deel altijd mijn waarheid met hen. Als de spelers daar dan weer wat van vinden, krijg ik het terug. Het is geen kwestie van zijn ze het met me eens of niet."

Bosz ging verder: "Ik denk dat iedereen gezien heeft dat het niet goed was en iedereen is het ook met me eens, dat we beter kunnen. Dat hebben we al zoveel wedstrijden laten zien. Ik roep al het hele seizoen dat we een goed elftal hebben. Ik heb zelfs gezegd, dat dit de beste selectie is waarmee ik heb gewerkt. Ik trek zeker niet de kwaliteiten van mijn ploeg in twijfel, maar je moet wel leveren. Dat hebben we tegen NEC niet gedaan."

Meer op Telegraaf.nl
Tags

bosz integriteit perez amused communiceer espn irritant kwestie telegraaf toneel waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
IK denk dat Bosz vooral een open communicatie met zijn spelers wil, en spelers willen vooral een duidelijk plan, met duidelijke taken.
Ik vond het spel ook niet goed.
+1/-0

Paulinho01 (geschorst)
3 weken geleden
Beetje kinderlijk om hierop überhaupt te reageren. Perez moet overal iets van vinden natuurlijk verzint ie ter plekke. Peter moet hier ver boven staan en dinsdag gewoon winnen.
+4/-0

 
3 weken geleden
Vermoed dat hij niet uit het niets met dergelijke opmerkingen komt, maar dat hier door journalisten specifiek naar gevraagd wordt. Heb de persconferentie zelf niet gezien om dit zeker te kunnen weten overigens. Dit vind ik doorgaans wel een relevante kanttekening wanneer simpelweg netjes antwoord wordt gegeven op een vraag.
+1/-0

 
Paulinho01 (geschorst)
3 weken geleden
Dit kan. Had Peter gewoon kunnen afkaarten. Niet telkens op ingaan. Gaat namelijk nergens over dat gelul, wat Perez analyze noemt.
+1/-0

3 weken geleden
Laat je niet zo gaan man. Gaat straks alleen maar tegen je werken.
+1/-0

3 weken geleden
Als er op de persconferentie specifiek om gevraagd is mag hij er natuurlijk op antwoorden. Als er niet om gevraagd is en hij er zelf over begon vind ik dat niet handig. Daar moet je een keer om glimlachen en mijlenver boven staan.
+2/-0

3 weken geleden
Perez is natuurlijk wel een enorme azijnpisser en heeft zelden iets positiefs over PSV te melden. Niet teveel aandacht aan besteden.
Morgen is natuurlijk veel belangrijker dan het geneuzel van Perez.
+1/-0

3 weken geleden
Ten eerste zegt Perez niks kwalijks,en laat onze trainer zich makkelijk verleiden tot frustrerende reacties.
Maar dat lijkt me juist de insteek van deze Perez,want dat hij zijn eigen voorkeuren heeft lijkt me wel duidelijk.
Gehaaid mannetje die je gewoon moet negeren.
+1/-0

 
3 weken geleden
Gehaaid is netjes uitgedrukt
Achterbaks ventje is het.
+2/-1

3 weken geleden
Prima dat Bosz een weerwoord geeft. Nu door en morgen overtuigend winnen.
Inhoudelijk had Bosz m.i. 100% gelijk. Het was hautain en arrogant met als voorbeelden de balletjes achter het standbeen van Dest, de ziekenhuisballen van Benitez, het veel te lage tempo en het maar blijven doortikken i.p.v. af te ronden.
+2/-0

3 weken geleden
Er wordt wat over je geroepen. Als dat onzin blijkt te zijn...dan mag je daar heus even blijk van geven. Los daarvan vind ik onze vriendelijke vriend Perez weinig sympathiek. Ietwat narcistisch, betweter, weinig (fatsoenlijke) gespreksvaardigheden en niet zelden negatief over ons clubke. Zoek een andere baan Kenneth en neem Theo alsjeblieft mee!
+5/-0

 
3 weken geleden
Ik vind Perez wel degelijk vaak zinnige dingen zeggen. Heeft wel kijk op het spelletje toch of vind jij van niet?
+1/-0

 
3 weken geleden
Ik zal wat meer proberen te letten op de woorden van Kenneth. Wellicht laat ik me teveel beïnvloeden door zijn houding... Haantje de voorste, mijnheer 'ik weet alles beter'. Hoort zichzelf graag praten. Ik vond Bruggink wel fijn: rustig, objectief, slim.
+1/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Mee eens. Dat je een leuke babbel hebt wil niet zeggen dat je een goede analist bent. Ik kan maar één echt goede analist opnoemen, die zonder fratsen precies zegt zoals het is en die ik nog niet heb kunnen betrappen op een foute analyse en dat is Ibi Afellay.
+2/-0

3 weken geleden
Zoals een aantal hierboven ook al zeggen snap ik ook niet dat Bosz hier überhaupt op reageert. What's next? Reageren op wat die snor over hem heeft gezegd? Bosz hoort boven deze zogenaamde kenners cq. analisten te staan. Tenminste, dat is mijn mening.
+1/-0

3 weken geleden
Onbegrijpelijk dat een trainer van PSV zich iets aantrekt van een voetbalanalyticus, die zó vaak op TV verschijnt, dat ie zich steeds meer als een journalist van Privé begint te gedragen en totaal onbelangrijke zaken aankaart om het programma maar vol te lullen. Diegenen voor wie het belangrijk is, weten wel dat Bosz het meent, dat is het in de kleedkamer echt wel duidelijk geworden.
+1/-2

3 weken geleden
Peter Bosz is een prima trainer-coach en Kenneth Perez is een prima analist. Dat kan een keer botsen, ook prima. Beiden hebben hun zegje gedaan, prima. En nou door. De spelers weten wat hen te doen staat in, allereerst, Kralingen.
+4/-0

 
3 weken geleden
Mooi te lezen Killer dat jij Perez ook een goede analist vindt. Ik kan me totaal niet vinden in wat er hier zo allemaal over hem geschreven wordt.
+2/-0

 
3 weken geleden
Vind Perez ook best vaak zinnige dingen zeggen en geloof ook niet dat hij anti PSV is ofzo. Wesley Sneyder benoemt de dingen ook vaak goed vind ik, maar daar zal ik ook wel geen vrienden mee maken😇
+2/-0

3 weken geleden
Weet je wat me opval? Mensen zeuren dat het onder Bosz na de winterstop altijd minder is. Praten de media na. Kijk even terug naar het PSV onder Hiddink in 1987-1988. Voor de winterstop 17 overwinningen. Na de winterstop 7 keer puntverlies in de competitie.
+3/-0

 
3 weken geleden
Ik denk dat elke ploeg in welke competitie dan ook af en toe een mindere fase zal hebben. Wat Bosz zelf ook al aangaf, je hebt tegen iedereen een keer gespeeld en gewonnen die gaan dan natuurlijk iets bedenken om het spel te ontregelen. Daar moeten wij dan weer iets op verzinnen. Zo heb je ook genoeg voorbeelden van ploegen die er eerst niets van bakken en daarna ineens de pannen van het dak spelen. Maar ja het is zo makkelijk om een stempel op iemand te zetten he. Stempels zijn voor napraters en roeptoeters, dan hoeven ze zelf niet na te denken😇
+2/-0

 
3 weken geleden
Een fabeltje dat bovendien al lang en breed ontkracht is, maar toch blijft die onzin door sommigen hier maar herhaald worden
+3/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.849 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage