Jong PSV tijdens jubileumduel Mohamed Nassoh onderuit tegen Roda JC

1 april 2024 21:49

Jong PSV tijdens jubileumduel Mohamed Nassoh onderuit tegen Roda JC; image source: Pro Shots

Jong PSV is maandagavond onderuit gegaan in de Keuken Kamioen Divisie. Promotiekandidaat Roda JC wist op PSV Campus De Herdgang met 2-3 te winnen. Via deolpunten van Emir Bars en Jevon Simons was de ploeg van Wil Boessen nog wel twee keer op voorsprong gekomen, maar mede door zwak keeperswerk van Niek Schiks werd uiteindelijk opnieuw verloren.

Jong PSV eindigde het duel bovendien met tien man omdat een kwartier voor tijd huurling CJ Egan-Riley van het veld werd gestuurd. In een tijdsbestek van enkele minuten werd tot twee keer toe een overtreding op een gevaarlijke plek met een gele kaart bestraft.

Voor aanvoerder Mohamed Nassoh was de wedstrijd tegen Roda JC een bijzondere mijlpaal. De middenvelder speelde zijn honderdste wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie in het shirt van PSV en is daarmee de eerste PSV'er ooit die tot die mijlpaal is gekomen.

Opstelling Jong PSV: Schiks, Van de Blaak, Egan-Riley, Dams, Jansen, Land (46' Geerts), Nassoh (88' Abed), Jimenez (78' Kuhn), Simons, Uneken (78' Van den Heuvel), Bars (60' Gilbert)