Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Mauro Júnior speelde heel goed'

2 april 2024 23:08

In gesprek met ESPN was Peter Bosz tevreden na de wedstrijd tegen Excelsior. "We wisten natuurlijk dat het moeilijk werd. Dan moet je geduldig zijn en zorgen dat je ze probeert te laten lopen om die opening uiteindelijk te vinden", aldus Bosz. "Dat gebeurde uiteindelijk in de tweede helft. In de rust zeiden we ook dat we geduldig moesten blijven, omdat ze dit toch niet vol kunnen houden. Dat zie je in het voetbal altijd wel."

Bosz kreeg de vraag wat hij precies bedoelde met geduldig blijven. "Dat je met lange ballen moet gaan spelen en opportunistisch moet gaan spelen. Als je je eigen spel blijft spelen en snel van kant wisselt, gaan die ruimtes vanzelf wel komen", zo gaf hij aan.

De trainer was lovend over Mauro Júnior. "Buiten zijn doelpunt, want die was belangrijk en ook heel mooi, vond ik dat hij heel goed speelde", zei hij daarover. "Hij begon aan de linkerkant op het middenveld, verhuisde daarna naar het centrum en daar heeft hij voor ons de balans goed in de gaten gehouden. Hij is een heel intelligente voetballer en dat soort spelers kunnen op iedere positie uit de voeten. Vandaag was hij in de controle heel belangrijk en dat heeft hij goed gedaan."




Tags

bosz mauro espn excelsior intelligente opening

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte