Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Mauro Júnior speelde heel goed'

2 april 2024 23:08

In gesprek met ESPN was Peter Bosz tevreden na de wedstrijd tegen Excelsior. "We wisten natuurlijk dat het moeilijk werd. Dan moet je geduldig zijn en zorgen dat je ze probeert te laten lopen om die opening uiteindelijk te vinden", aldus Bosz. "Dat gebeurde uiteindelijk in de tweede helft. In de rust zeiden we ook dat we geduldig moesten blijven, omdat ze dit toch niet vol kunnen houden. Dat zie je in het voetbal altijd wel."

Bosz kreeg de vraag wat hij precies bedoelde met geduldig blijven. "Dat je met lange ballen moet gaan spelen en opportunistisch moet gaan spelen. Als je je eigen spel blijft spelen en snel van kant wisselt, gaan die ruimtes vanzelf wel komen", zo gaf hij aan.

De trainer was lovend over Mauro Júnior. "Buiten zijn doelpunt, want die was belangrijk en ook heel mooi, vond ik dat hij heel goed speelde", zei hij daarover. "Hij begon aan de linkerkant op het middenveld, verhuisde daarna naar het centrum en daar heeft hij voor ons de balans goed in de gaten gehouden. Hij is een heel intelligente voetballer en dat soort spelers kunnen op iedere positie uit de voeten. Vandaag was hij in de controle heel belangrijk en dat heeft hij goed gedaan."
Tags

bosz mauro espn excelsior intelligente opening

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage