Transparent
Inloggen
Sluiten

'Contract Boy Waterman formeel opgezegd, nog geen beslissing over andere selectiespelers'

3 april 2024 21:16 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Contract Boy Waterman formeel opgezegd, nog geen beslissing over andere selectiespelers"; image source: Pro Shots

PSV heeft het contract van Boy Waterman officieel opgezegd. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Wel gaat de clubleiding nog in gesprek met hem over zijn toekomst, maar volgens het ED is dat waarschijnlijk voor een mogelijke rol als keeperstrainer. Waterman keerde twee seizoenen geleden terug bij PSV als derde doelman.

Over André Ramalho en Shurandy Sambo is nog geen beslissig genomen. PSV wil Ramalho wel uiterlijk het eind deze maand duidelijkheid geven. Hij kan mogelijk bij de club blijven als stand-in, maar onbekend is of de verdediger dat zelf ziet zitten. Ook bij Sambo zal in een later stadium duidelijk worden of hij langer bij de club zal blijven.

Ook bij Jong PSV lopen verschillende contracten af. De clubleiding is met meerdere spelers in gesprek over een nieuw contract, maar het lijkt lastig om met Mohamed Nassoh en Mylian Jiménez tot een akkoord te komen gezien de interesse van veel andere clubs. Aanvaller Tai Abed en verdedigers Yaël Gil y Muiños en Bram Rovers lijken niet in aanmerking te komen voor een nieuw contract, terwijl huurling CJ Egan-Riley tot nu toe ook niet voldoet.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

waterman formeel ramalho sambo selectiespelers abed beslissig bram egan gil jimenez jong muinos mylian nassoh riley rovers tai yael

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Stille kracht achter de ontwikkeling van de eerste twee doelmannen. Zeker behouden.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Waar baseer je dat op als ik vragen mag?
+3/-0

 
4 maanden geleden
Op de prestaties van PSV. Of wil je zeggen dat Bosz ook geen inbreng heeft?
+1/-0

4 maanden geleden
Van Tai Abed heb ik wel af en toe leuke dingen gezien. Zou jammer zijn als die vertrekt.
+1/-0

4 maanden geleden
Hoop toch dat Nassoh bij PSV blijft. Kan echt nog wel doorstromen naar het eerste lijkt me.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Dan zal hij toch echt snel stappen moeten gaan zetten. Speelt al sinds 2021/2022 volledige seizoenen bij Jong PSV, en speelde in dat seizoen samen met o.a. Bakayoko, Saibari, Kjølø, Oppegård en Antonisse, allemaal jongens die inmiddels wel de stap naar het hoogste niveau gezet hebben.
+2/-0

4 maanden geleden
Even totaal off topic: je haalt als PSV officieus CL binnen gisteren en dus al bijna €30 miljoen (volgens mij) en er staat geen topic op dit netwerk? Dat verbaast me.

Inzake Waterman: lees altijd dat hij heel goed in de groep ligt. Valt me altijd op dat hij en van Aanholt vaak voorbij komen op tv na de wedstrijd terwijl ze het team feliciteren. Lijkt me zinvol om hem bij de club te houden als het kan.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Omdat het officieus is idd.
+2/-0

 
4 maanden geleden
Dat is geen prijs. Kampioenschap telt daarna pas naar de toekomst kijken dunkt mij!
+1/-0

 
4 maanden geleden
Volgens mij snap je de strekking van mijn post niet waarbij komt dat ik ervan overtuigd ben dat er binnen PSV wel degelijk al lang naar de toekomst gekeken wordt. Daar heb je namelijk andere personen voor in je organisatie. Van dag tot dag leven is alleen voorgelegd aan die tobclub in Amsterdam.
+1/-1

 
4 maanden geleden
Tuurlijk wordt er naar de toekomst gekeken. Echter op dit moment geldt voor PSV maar 1 ding. CL volgend jaar is irrelevant. Team moet zich maar met 1 ding bezighouden koppies erbij houden voor plaats 1.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Eens maar daar heb ik het niet over.
+2/-1

4 maanden geleden
Deze Alkmaarder springt zo even in de auto richting Volendam voor een goed glas bier. Taxi terug.
+7/-0

 
4 maanden geleden
Haha, er is het een en ander geschonken gisterenavond, echter geen auto.
+2/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi