Transparent
Inloggen
Sluiten

'Shurandy Sambo vertrekt naar Burnley'

5 april 2024 18:20 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Shurandy Sambo vertrekt naar Burnley"; image source: Pro Shots

Onder meer het Eindhovens Dagblad meldt dat Shurandy Sambo na dit seizoen vertrekt bij PSV. De 22-jarige rechtsback is tot een akkoord gekomen met het Engelse Burnley, zo heeft zijn management bevestigd. Omdat PSV zijn contract niet heeft opgezegd voor 1 april zal de club hierdoor een opleidingsvergoeding ontvangen en daardoor meerdere tonnen nog ontvangen. Indien het contract wel was opgezegd zou Sambo transfervrij de overstap gemaakt hebben.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

sambo burnley opleidingsvergoeding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Ik zal Burnley volgend jaar in de gaten houden. Veel geluk toegewenst Shurandy!
+1/-0

4 maanden geleden
Was te verwachten natuurlijk. Veel succes bij Burnley. Ben benieuwd hoe het gaat verlopen voor hem!
+1/-0

4 maanden geleden (gewijzigd)
Groot gelijk. Mooie stap!
+1/-0

4 maanden geleden
Zal de first division worden dan. Veel succes shurandy en hopelijk dezelfde spotlights als Piroe.
+1/-0

4 maanden geleden
Jammer dat hij hier weinig kansen gehad heeft na zijn goede jaar bij Sparta. Ik verwacht dat we ooit nog achter onze oren krabben hoe het kan dat we hem zo hebben laten gaan. Maar misschien heb ik het mis.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Ondanks dat deze gigant weinig aan spelen is toegekomen worden we kampioen en draaien een omzet van €140 miljoen. Met een beetje kloten hadden we nu nog in de CL gezeten ook. Bij Bosz spelen doorgaans de 11 jongens waarvan hij denkt dat ze op dat moment het beste elftal vormen. Dat heeft best goed uitgepakt. Je kunt ze niet allemaal (tevreden) houden.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Ik zeg ook niet dat hij had moeten spelen, of dat Bosz ongelijk heeft, ik had wel gewild dat ze een poging hadden gedaan om te verlengen. Ik weet nog dat ik de 2 wedstrijden vorig jaar tegen Sparta, 2x Sambo de beste van het veld vond.
+2/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Voor zover ik kan vinden wilde PSV verlengen maar wilde hij en zijn entourage niet. It’s all about the money. Inzake achter de oren lrabben: valt allemaal reuze mee. Zo vaak gebeurt dat niet dat spelers PSV verlaten en elders de pannen van het dak spelen. Part of the business dat niet iedereen wil blijven. In een wereld die puur en alleen om geld lijkt te gaan zullen er meer en meer jongens gaan verkassen.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Uitgangspunt voor een voetballer is zichzelf ontwikkelen door regelmatig te spelen. Breekt hij door in Engeland dan zit hij daar veel beter dan in Nederland. En met 22 jaar heeft hij ook geen andere keus meer dan te vertrekken. Het is nu of nooit voor hem.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Hangt er allemaal maar vanaf. Stel Teze vertrekt dan zou de wereld er in 1x heel anders uit hebben kunnen zien. Ik vind het prima dat hij gaat. Graag of niet. En uiteraard mag hij voor zijn eigen kans kiezen. Deden Lammers etc ook.
+1/-0

 
4 maanden geleden
PSV heeft afgelopen zomer geprobeerd om te verlengen na zijn goede seizoon bij Sparta maar hij wilde niet verlengen.
+1/-0

4 maanden geleden
Jammer. Geen basis speler maar goed om erbij te hebben. Succes
+1/-0

4 maanden geleden
Geweldige uitdaging! Aan hem te laten zien dat de PSV-staf ongelijk had hem nauwelijks speeltijd te geven.
+1/-1

 
4 maanden geleden
Heeft niets met ongelijk te maken: Bosz en technische staf hebben schijnbaar meer vertrouwen in Teze wat hun goed recht is. Misschien dat wonderdokter Letsch voor Sambo zou hebben gekozen. C’est la vie
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi