Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV verliest ook van Telstar

5 april 2024 22:24
Foto: Pro Shots

Jong PSV verliest ook van Telstar; image source: Pro Shots

Verslaggever: SV

Jong PSV is er na de late nederlaag tegen Roda JC op de Herdgang afgelopen maandag opnieuw niet in geslaagd een goed resultaat neer te zetten in de Keuken Kampioen Divisie. In Velsen was Telstar met 3-1 te sterk. Nadat de thuisploeg na een gelijkopgaande eerste kwart op voorsprong kwam via Tahiri, kwam Jong PSV op slag van rust via Dantaye Gilbert nog op gelijke hoogte. Na twee wissels bij Telstar liep de ploeg van Ulrich Landvreugd uiteindelijk binnen twaalf minuten uit naar 2 en 3-1. Jong PSV bezet nu de achttiende plaats in de competitie, met vijf punten meer dan de gezamenlijke hekkensluiters FC Den Bosch en Jong FC Utrecht. Door de overwinning van Top Oss op FC Eindhoven, bouwt die club een gat van vier punten naar de zeventiende plek. Voor de ploeg van Wil Boessen, die na dit seizoen afscheid neemt als hoofdtrainer van Jong PSV staat volgende week de stadsderby tegen FC Eindhoven op het programma. Die ploeg heeft door de nederlaag bij Top Oss verzuimd de laatste strohalm te pakken om nog een rol van betekenis te spelen in de playoffs om promotie. 




Tags

jong oss betekenis boessen dantaye gelijkopgaande gilbert hekkensluiters herdgang landvreugd playoffs promotie roda stadsderby strohalm tahiri ulrich utrecht velsen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
JPSV heeft al 74 doelpunten tegen.Verdedigend was het alweer een grote gatenkaas en als Schiks ook nog het derde doelpunt cadeau geeft aan Telstar dan is het duidelijk wat een belabberd niveau dit JPSV verdedigend haalt.Erg motiverend voor talentontwikkeling is dit niet.Met een beetje pech eindigt dit jong team op de laatste plaats in de KKD.Beschamend.
+2/-0

 
4 weken geleden
Er breken al jaren bij ons weinig tot geen verdedigers door en als ze doorbreken, duurt het erg lang voordat ze het vereiste niveau hebben (Teze, Obispo). Vraag me toch af hoe dit komt. Aanvallend is de doorstroom een stuk beter op orde.
+1/-0

 
4 weken geleden
Er wordt teveel gekeken of verdedigers wel mee kunnen voetballen en opbouwen.De specifieke verdedigende kwaliteiten zijn blijkbaar minder belangrijk.Er worden middenvelders of zelfs aanvallers omgeturnd tot verdedigers.Bij de opbouw gaat bij jong ook al veel mis door het maken van fouten als er hoog druk wordt gezet.Zie Schiks tegen Telstar.Verder heeft Boesen de spelers ook niet echt beter gemaakt maar eerder slechter.Zie ontwikkeling van Bars,Abed,vd Blaak,Jansen.
+1/-0

 
4 weken geleden
Klopt, spelers zijn zeer zeker niet beter geworden, dit moet Boesen zelf ook zien en de hand in eigen boezem steken en conclusie is een vertrek?
+1/-0

 
4 weken geleden
Gisteravond wezen kijken met 2 mede-PSV'ers die, itt mij, wél voor Jong waren. Imo verdiende overwinning voor het opgeleefde Telstar tegen een onthutsend zwak PSV.
+1/-0

4 weken geleden
Om je dood te schamen. Lijkt Ajax 1 wel.
+2/-0

4 weken geleden
En alweer 3 tegengoals. Hopelijk wordt er bij JPSV nu ook eens kwaliteit bijigehaald.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte