Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: "Gelijk vanaf het begin de duimschroeven aangedraaid!"

6 april 2024 21:29

Ook Peter Bosz was bij vlagen content met de gewonnen wedstrijd tegen AZ. "Natuurlijk zijn er altijd punten van kritiek. Zeker in de eerste helft lieten we veel ruimte liggen en waren we ook zelf aan de bal erg slordig. Dat deden we in de tweede helft een stuk beter, met uitzondering van de fase rond de 3-1 van Pavlidis. Toen verloren we even de controle over de wedstrijd. Dat duurde niet lang, maar dat mag eigenlijk niet gebeuren natuurlijk."



Over Johan Bakayoko en een eventueel vertrek van het Belgische talent:
"Wat ga ik zeggen om Johan hier te houden? Niks. Het is aan de spelers om keuzes te maken. Zonder mijn bemoeienis heeft Johan besloten dit seizoen hier te blijven. Hij heeft ontzettend veel geleerd dit jaar, hij gaat in de toekomst echt een hele mooie transfer maken, ongeacht wanneer hij vertrekt. Deze zomer of een volgende, het kan echt een hele grote voetballer worden. Dus hij is verstandig genoeg om zelfstandig de voor hem juiste beslissing te nemen."

Over het succes dat nadert in de vorm van het landskampioenschap: "Het allerbelangrijkste is om een goede voetballer te zijn. Om daar de beschikking over te hebben. Met de daarbijhorende voetbalintelligentie. Om goede voetballers samen te laten spelen lukt meestal wel. Wat dat betreft zijn hier afgelopen zomer op alle fronten de juiste omstandigheden geschapen om succesvol te zijn. Dat is overigens niet alleen een taak van mij alleen, dat is een taak van het hele team. We hebben best wat ervaring in ons team, dus we corrigeren elkaar ook. Het is zelden stil in onze kleedkamer. Dat is ook de kracht van ons team."




Discussieer mee op de forums


Tags

bosz aangedraaid duimschroeven bakayoko bemoeienis corrigeren daarbijhorende fronten geschapen landskampioenschap pavlidis vlagen voetbalintelligentie zelfstandig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte