Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV krijgt extra shirtsponsor volgend seizoen'

9 april 2024 22:55 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV krijgt extra shirtsponsor volgend seizoen"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV een extra shirtsponsor heeft weten te strikken voor volgend seizoen. Vanaf volgend seizoen zal 50+ mobiel op de linkermouw staan en zal de club daarvoor een kleine één miljoen euro per seizoen gaan ontvangen. Het in 2021 opgerichte telecoombedrijf is met het hoofdkantoor al gevestigd in het Philips Stadion en had dit seizoen al meerdere sponsoracties in samenwerking met PSV.

Meer op ED.nl
Tags

shirtsponsor hoofdkantoor linkermouw mobiel sponsoracties telecoombedrijf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Nou niet echt een hele stoere nieuwe sponsor, maar een miljoen is een miljoen. ;-)
+1/-2

2 maanden geleden
Een miljoentje extra. Dat is ongeveer 35 euro per seizoenkaarthouder. De prijzen komend seizoen een keer niet verhogen?
+3/-4

2 maanden geleden
Hoezo weer? Dit seizoen was de eerste keer in vijf jaar dat de prijzen omhoog gingen
+3/-0

2 maanden geleden
Ik vind €1 miljoen echt een knap bedrag voor op een mouwtje. PSV maakt geweldige evolutie door qua sponsoringsopbrengsten. Ken deze sponsor trouwens niet. Is €1 miljoen niet veel geld voor een dergelijk 'jong' bedrijf? Gevalletje kredietrisico?
+2/-0

 
2 maanden geleden
Denk dat het een prima deal is. Tijdens wedstrijden zijn spelers vaak van dichtbij in beeld inclusief zo'n logo op de mouw. Buiten die plek op de mouw komt de bedrijfsnaam terecht op de sponsorborden en treedt het toe tot de business club van PSV. De naamsbekendheid zal in ieder geval flink omhoog gaan. Ik werk zelf toevallig bij de rugsponsor, is best leuk om zo'n proces van binnenuit te zien.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Denk dat je me verkeerd begrijpt. Voor beiden een goede deal echter ik kan het bedrijf niet goed genoeg om te beoordelen of €1m niet een brug te ver is voor ze (financieel gezien).
+1/-0

 
2 maanden geleden
Als wij allemaal overstappen naar deze aanbieder dan is het het wel waard voor ze denk ik. Qua naamsbekendheid hebben ze er in ieder geval al een stuk of 5 bij hier op het forum.

Gezien ze alleen op Trustpilot al bijna 15000 reviews hebben lijkt het me best een speler die groot genoeg is om een miljoentje op te hoesten
+1/-0

2 maanden geleden
Ik weet nog dat ik een jaar of 10 geleden naar het Belgisch voetbal keek en me irriteerde aan alle reclame-uitingen op de tenues. Meerdere shirtsponsors, broeken vol met logo's. In vergelijking daarmee waren de Nederlandse shirts prachtig "clean".

Inmiddels zijn er ook in NL veel clubs met extra sponsors en wij doen er ook aan mee. Aan de ene kant is elke euro er één, maar aan de andere kant kun je ook een keer doorschieten. Niet dat dat nu per se het geval is, maar de ontwikkeling vind ik niet helemaal de juiste kant op gaan.
+2/-0

2 maanden geleden
Fors bedrag voor op een mouw zeg.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli brobbey connor dest eredivisie espn feyenoord jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster ruilen sangare schouten shevchenko teze tillman