Transparent
Inloggen
Sluiten

'Seizoen Isaac Babadi voorbij na blessure'

12 april 2024 18:07 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Seizoen Isaac Babadi voorbij na blessure"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat het seizoen van Isaac Babadi voorbij lijkt te zijn. De middenvelder is op de training geblesseerd geraakt en is voorlopig niet inzetbaar. In eerste instantie werd gevreesd voor een kruisbandblessure, maar daar bleek na onderzoek in het ziekenhuis geen sprake van. De verwachting is dat Babadi in de voorbereiding op het nieuwe seizoen probleemloos kan aansluiten bij de selectie.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

babadi isaac gevreesd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Man man man wat zijn er toch n hoop blessures dit seizoen. Als we in sterkste variant konden blijven spelen wil ik wel eens zien waar we in cl gestrand waren.
+4/-0

2 maanden geleden
Het blijft toch een soort vloek al die blessures. Rot Schmidt!
+2/-1

 
2 maanden geleden
Allemaal de schuld van Schmidt inderdaad. Hoe hij met Benfica speelt en traint levert veel te veel blessures op bij PSV
+3/-0

2 maanden geleden
Is nu even vervelend, maar straks met het begin van het nieuwe seizoen weer fris en fruitig.
Dat lijkt me dan wel zo prettig.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Op de een of andere manier vind ik het toch minder erg als Babadi geblesseerd is dan Luuk de Jong, Veerman of Boscagli. Dat heeft de beste knul toch mooi bereikt. Maar ach, wel een mooi bedrag aan het eind van de maand op de rekening. Dat is toch waar het om draait.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Vreemde reactie om Babadi,net 19 jaar, zo weg te zetten alsof het hem alleen om geld gaat. Probeer je je eens te verplaatsen in hem, is dit dan een leuke reactie? Die jongen is al 10 jaar bezig met keihard werken een droom te realiseren die maar weinigen kunnen bereiken. Ik heb daar toch wel respect voor.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ze hebben een half jaar onderhandeld over zijn contract. Dus hebben overduidelijk het onderste uit de kan gehaald. Zijn goed recht, maar als supporter vind ik het niet chique. Broer en zaakwaarnemer zullen daar aan ten grondslag liggen, maar die zoekt hij zelf uit, dus dat is geen excuus.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Vraag me af wat dat met zijn blessures te maken heeft..
+1/-0

 
2 maanden geleden
Zal het nog een keer proberen uit te leggen in andere woorden: als supporter hoop ik dat een knul van 18 jaar oud, die nog helemaal niets noemenswaardigs heeft laten zien in het eerste elftal, door het dolle heen is dat hij een verlengd arbeidscontract aangeboden krijgt door PSV en datzelfde contract binnen afzienbare tijd getekend retour stuurt. Het tegenovergestelde gebeurt: treuzelen, treuzelen, treuzelen, rekken, rekken, rekken, meer, meer, meer. Dat is zijn/hun goed recht, maar bij mij verlies je dan aan sympathie en (ook al gun ik geen enkele PSV'er een blessure) als je vervolgens geblesseerd raakt heb ik daar dan ook minder medelijden mee.
+1/-1

2 maanden geleden
Dat zijn onderhandelingen geweest met een tevreden resultaat voor beide partijen. Die jongen.wil alleen maar lekker voetballen elke dag op het hoogste niveau, en dat heeft ie helemaal zelf afgedwongen.
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli brobbey connor dest eredivisie espn feyenoord jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster ruilen sangare schouten shevchenko teze tillman