Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Toen die eerste goal viel, zag je dat we loskwamen'

13 april 2024 21:01

In gesprek met ESPN was Luuk de Jong nog licht kritisch over het spel van het eerste half uur. "Het ging een beetje moeizaam aan het begin. We kregen wel wat mogelijkheden, maar dat waren niet echt grote kansen", aldus De Jong. "Toen uiteindelijk die eerste goal viel, zag je dat we loskwamen."

Gevraagd werd of hij zelf bezig is met de topscorerstitel. "Natuurlijk ben je daar ook wel mee bezig, maar ik ben altijd maar met één doel bezig en dat is die wedstrijd winnen met elkaar", zo gaf hij aan. "Ik weet dat ik mijn goals wel weer ga maken. Je houdt het natuurlijk altijd bij in je hoofd, maar als we met z'n tweeën op de goal af gaan, zal ik hem altijd breed blijven leggen."

De aanvoerder blikte ook terug op zijn snoeiharde kopbal bij de 5-0. "Ik heb wel eens vaker een balletje hard gekopt", zei hij daarover. "Dit was een heel lekkere bal van Teze. Ik kop hem vervolgens recht op de keeper, maar met zoveel vaard is het voor Room eigenlijk heel moeilijk om daar op te reageren."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong loskwamen balletje espn snoeiharde teze topscorerstitel tweeen vaard

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte