Transparent
Inloggen
Sluiten

Sergiño Dest: 'Ik ben zelf echt heel tevreden hier'

13 april 2024 21:06

Sergiño Dest kreeg in gesprek met ESPN de vraag of PSV de optie in zijn huurcontract moet gaan lichten. "PSV is heel tevreden met mij en ik ben zelf ook echt heel tevreden hier. Het gaat goed met het team, wij worden kampioen en volgend jaar weer Champions League", aldus Dest. "Ik heb het hier zeker naar mijn zin, dus de tijd zal het gaan leren. Alles moet kloppen en het is aan ons om dat te regelen en tot een goede overeenkomst te komen."

Gevraagd werd of Barcelona ook nog een optie voor hem is. "Ik wil gewoon voor mijn ontwikkeling gaan. Waar ik het meest kan spelen is voor mij het belangrijkste", zo gaf hij aan. "Dat heb je dit jaar wel gezien. Ik heb heel veel minuten gemaakt en heb mezelf weer omhoog kunnen spelen. Dat is iets wat ik wil blijven doen. Waar mijn toekomst ook is, ik wil kunnen spelen en mezelf kunnen doorontwikkelen."

Ook kreeg Dest de vraag of hij nu een rechtsback of een linksback is. "Ik kan het allebei wel spelen. Het maakt me eigenlijk ook niet uit", zei hij daarover. "De beide kanten hebben voordelen en nadelen."
Tags

dest barcelona espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli brobbey connor dest eredivisie espn feyenoord jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster ruilen sangare schouten shevchenko teze tillman